Esély Gála 2019

ESÉLY GÁLA Idén harmadik alkalommal szervezte meg a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületet a Zala Megyei CSEÖH szakmai segítségével az Esély Gálát, ahol különleges színpadi produkciókban mutatták meg tehetségüket ép és fogyatékos személyek. A produkciókat rövd beszélgetések tarkították, melynek során érintett személyek meséltek hétköznapjaikról, életükről kötetlenül. A rendezvényt és a kanapé beszélgetéseket Tolnai Tímea (CSEÖH munkatárs) moderálta.

Az esemény szakmai védnöke Dr. Tapolczai Gergely magyar jogász, jelnyelvoktató, sportszervező-menedzser, politikus, országgyűlési képviselő hivatalos elfoglaltság miatt nem tudott személyesen megjelenni, levélben köszöntötte a rendezvényt: (tovább…)

Esély Sportnap és V. Amatőr Csörgőlabda Bajnokság

smacap_BrightA hétvégén sikerrel lezajlott Esély Sportnap – V. Amatőr Csörgőlabda Bajnokság programunk nem valósulhatott volna meg szakmai partnereink, támogatóink, fő- és szakmai védnökeink nélkül. Ezúton is köszönjük Balaicz Zoltán fővédnöknek, Györe Edina szakmai védnöknek, az V. Amatőr Csörgőlabda Bajnokság szakmai védnökének Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) Zala Megyei Szervezet alelnökének Balazs Choma – nak, a Zalaegerszegi Városi Szabadidősport Szövetségnek Csizmadia Lászlónak és István Jóna – nak a lebonyolítást és játékvezetést, a résztvevő csapatoknak az aktív jelenlétet!

A Tekerd ránk az időd! – jótékonysági tekerés programhoz köszönjük a Moveland Zalaegerszeg valamint a Decathlon Magyarország Zalaegerszegtől Kocsis Tamás segítségét.
Az Apáczai Csere János Művelődési Központ – nak és dolgozóinak a helyszínt és a színvonalas technikai segítséget.
A programot több mint 50 önkéntes bevonásával valósítottuk meg, önzetlen tevékenységüket külön köszönjük!
Találkozzunk jövő májusban is!

Idén is Esély Sportnap!

plakát_esély sportnap2019. május 11-én, immár hagyományos módon szervezzük meg Esély Sportnap keretében az Amatőr Csörgőlabda Bajnokságot.

A programra várjuk 4-6 fős csapatok jelentkezését a NEVEZÉSI LAP Csörgőlabda 2019 kitöltésével, valamint önkéntesek jelentkezését a cseohzala@zalacivil.hu címen, vagy telefonon a 20/213-1504 számon. (tovább…)

Mozdulj a Napsugár Otthonért!

fbt

Családi Napot szervezett a Napsugár Gyerekkuckó és Játszóház, ahol a Zala Megyei CSEÖH családi szerencsekerékkel várta az érdeklődőket. A szerencsekerék megpörgetése után a családoknak érzékenyítő játékok és kvíz feladatok megoldása mellett, a Zalai Kutyasuli terápiás kutyájának segítségével ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük.

Tehetség Workshop a Letenyei Család és Gyermekjóléti Központban

Tehetség Workshop a Letenyei Család és Gyermekjóléti Központban

A Nemzeti Tehetség Program keretében szerveztük meg a Letenyei Család és Gyermekjóléti Központban Tehetség Workshopot, ahol Gaál Boglárka családterapeuta tartott előadást.

Ismét “Lóci menza” Főzősuli

pixiz-29-04-2019-15_36_46

Ötödik alkalommal került megrendezésre a “Lóci menza” Főzősuli az Űrhajós Bölcsődében.

A program a “Ládafia” – Komplex Szolgáltatások a jelen és  a jövő családjaiért Zala megyében EFOP- 1.2.1.-15-2016-00251 számú projekt keretében valósult meg.

Gyere-K-épbe Zalaegerszegen

dav

dav

A Gyere-K-épbe Gyermekjogi Roadshow programsorozat Nyugat-Dunántúl Régióban rendezvényén a Zala Megyei CSEÖH standján a ZVDÖK tagjaival közösen érzékenyítő játékokkal készültünk.

Tehetség Workshop Felsőrajkon

Tehetség Workshop FelsőrajkonA Nemzeti Tehetség program keretében a Suli Harmónia Általános Iskolában Pesti Tímea szakpszichológus tartott előadást.

A program az NTP-CSSZP-M-18-0005 számú projekt keretében valósult meg.

Motivációs óra a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban

MOTIVÁCIÓS ÓRA A ZALAEGERSZEGI ADY ENDRE ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

2019.04.17-én Kovács Gergő felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus tartott Motivációs órát

a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban.

A Motivációs óra az NTP-CSSZP-M-18-0005 számú projekt keretében valósult meg.

 

Motivációs óra a Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában

Motivációs óra a http___zalacivil.hu__page_id=17359

2019.04.17-én Kovács Gergő felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus tartott Motivációs órát

a Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában.

A Motivációs óra az NTP-CSSZP-M-18-0005 számú projekt keretében valósult meg.