Meghívó Murakeresztúron tartandó Civil Információs Napra

page0001

Meghívó Keszthelyen tartandó Civil Információs Napra

page0001

Meghívó Zalalövőn tartandó Civil Információs Napra

page0001

Dr. Mihalec Gábor újra Zalaegerszegen

Mihalec előadás

Civil Információs Nap-NEA szakmai pályázati tájékoztató

Január 12-én, a megyeszékhelyi Kamarák Házában tartottuk az év első Civil Információs Nap elnevezésű rendezvényét, amely során a Nemzeti Együttműködési Alap-„Civil szervezetek szakmai programjának támogatása-2016.” című pályázati kiírással kapcsolatos tájékoztatóra vártuk a megyében működő szervezetek képviselőit.

Nea szakmai IMG_5474

(tovább…)

Programajánló

szülő klub

Civil Információs Nap a Törvényszéken

Irodánk, a Zala Megyei Civil Információs Centrum és a Zalaegerszegi Törvényszék sikeres rendezvénye valósult meg 2015.12.04-én, melyet a 2015.09.24-én történő együttműködési megállapodás előzött meg.

A nagy érdeklődést kiváltó Civil Információs Nap fő témáját a civil szervezetek számára kötelező alapszabály Ptk.szerinti módosítása képezte, amelynek határideje 2016.03.15. A megyében működő egyesületek és alapítványok képviselőit elsőként Dr. Csanádi Lajos, a Zalaegerszegi Törvényszék elnökhelyettese köszöntötte, kiemelve a határidő fontosságát.

IMG_4951  IMG_4962

(tovább…)

Kellemes Ünnepeket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház.

CSEÖH karácsonyi üdvözlet

Megjelent az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Nyílt Pályázati Felhívása

A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala, mint a Program Irányító Hatósága az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében Nyílt Pályázati Felhívást tett közzé a 2014-2020-as programperiódusra. A Nyílt Pályázati Felhívás keretében szlovén és magyar jogosult pályázók pályázhatnak.

Az első benyújtási határidő 2016. február 12.

(tovább…)

Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2016.”

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2016. évre vonatkozó „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2016.” című szakmai pályázati kiírásai.  A pályázat célja a civil szervezetek szakmai programjainak támogatása.

(tovább…)