A FILMMŰVÉSZET KOLLÉGIUMA NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI

A Filmművészet Kollégiuma pályázatot hirdet kulturális szempontból értékes filmművészeti tematikájú, hagyományos módon megjelentetett folyóiratok számára.

Benyújtási határidő: 2016. december 16., éjfél.
.
Forrás: www.nka.hu

Tanoda programok támogatása

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Tanoda programok támogatása” című (EFOP-3.3.1-16 kódszámú) felhívás.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2 milliárd Ft.

Jelen felhívás keretében a felhívás 4.1. pontban meghatározott feltételek szerinti szervezetek nyújthatnak be támogatási kérelmet.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2017. év január hó 09. naptól 2019. év január hó 09. napig van lehetőség.

Forrás: www.palyazat.gov.hu

EGYESÜLETEK, ALAPÍTVÁNYOK FIGYELEM!

felhivas-ptk-cikk-page0001

NEA PÁLYÁZATOK 2017

nea-palyazatok-2017

NEA PÁLYÁZATOK 2017

A Zala Megyei CIC ezúton tájékoztatja a civil szervezeteket, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap 2017. évre vonatkozó működési célú pályázatai várhatóan 2016 decemberének második hetében, a szakmai pályázatok pedig várhatóan 2016 decemberének utolsó hetében jelennek meg.

“Vigyél haza Te is egy angyalt!”

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Zalaegerszegi Női Szalon szervezésében.

Helyszín: Adventi Caritas Pavilon- 8900 Zalaegerszeg, Mindszenty tér
Időpont: 2016. december 5-7. között, 14:00 – 19:00 óráig

Esemény: https://www.facebook.com/events/669854153185556/

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

vigyel-haza-egy-angyalkat-plakat

„Én is sz’ÉP VAGYOK!” élményfotózás

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház 2016. december 3-án, szombaton 11 – 17 óra között Én is sz’ÉP VAGYOK!” élményfotózást rendez.

Helyszín: Zala Megyei CSEÖH – 8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51.

1992 óta december 3-a a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Napja. Az ENSZ által életre hívott világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a betegség, baleset vagy katasztrófa következtében fogyatékossá válók problémáira, ösztönözve az egészségeseket arra, hogy beteg embertársaikat egyenrangú félként kezeljék. Fontos, hogy ez a szemlélet ne csak abban nyilvánuljon meg, hogy eljutunk az akadálymentes környezet kialakításának gondolatához, hanem testet kell, hogy öltsön a mindennapi viselkedésben, az odafigyelésben. Magyarországon több mint 600 ezerre becsülik a tartósan egészségkárosodott és fogyatékossággal élő emberek számát, sorsuk alakulása közvetve a lakosság mintegy harmadát érinti.

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a Mozgássérültek és a Fogyatékkal Élők Egyesülete több szervezettel együttműködve élményfotózással szeretne hozzájárulni a világnap üzenetéhez.

A rendezvény zártkörű!

 

en-is-szep-vagyok-fotozas-plakat

“Segíts, hogy segíthessünk” jótékonysági akció

A Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal, Zalaegerszeg MJV Önkormányzata, a Zalaegerszegi Televízió és az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér szervezésében az idén is megrendezzük a „Segíts, hogy segíthessünk” jótékonysági akciót. Az ajándékokat a Családsegítő Szolgálat kliensei és a gyermekotthon lakói számára gyűjtjük és örömmel fogadunk minden, már megunt, de jó állapotú játékot, könyvet, édességet és – elsősorban – TARTÓS ÉLELMISZERT. Kérünk, Benneteket, hogy lehetőség szerint Ti is segítsétek és egyben a saját környezetetekben népszerűsítsétek a jó szándékú akciót. A gyűjtés december 14-ig tart, az ajándékba szánt holmikat, tartós élelmiszert az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér irodájába várjuk. Cím: Zalaegerszeg, Ady u. 25. 

zik2016

JÓTÉKONYSÁGI KONCERT A SZENT MÁRTON LÉGIÓ SZERVEZÉSÉBEN

pecsi-gospel-korus-jotekonysagi-koncert

Érzékenyítő foglalkozások a zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola Egészségnapján

A Zala Megyei CSEÖH érzékenyítő foglalkozásokkal vett részt a zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola Egészségnapján 2016.11.09-10-én.
Az érzékenyítő játékos foglalkozások mellett szerdán látássérült Esélyórán, csütörtökön pedig hallássérült Esélyórán vehettek részt a diákok.

Az iskolának ezúton is köszönjük a meghívást!

liszt7  liszt9