Meghívó

Meghívó 2016.07.26.-page0001

FELHÍVÁS

FELHÍVÁS-cetlivel-page0001

Az OBH-ban feldolgozásra kerültek az elektronikus civil beszámolók

2016. június 30. napjáig több, mint 44 ezer beszámoló érkezett az OBH-ba elektronikus úton.
A civil szervezetek nagy többsége idén is a leadási határidő előtti utolsó napokban küldte meg az éves tevékenységükről szóló beszámolóikat, azonban az előző évek tapasztalataiból okulva, az OBH felkészült a dömping érkezés fogadására.
 .
Forrás: http://birosag.hu/media/aktualis/az-obh-ban-feldolgozasra-kerultek-az-elektronikus-civil-beszamolok

Új felhívások a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékévének keretében

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet négy civil pályázati kategóriában a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékévéhez kapcsolódóan.

Benyújtási határidők (szakaszos):
  • 2016. augusztus 15.
  • 2016. szeptember 15.

Forrás: http://www.emet.gov.hu/

Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2016.”

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap „Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatásra civil szervezetek részére 2016.” című pályázati kiírása.  A pályázat célja a civil szervezetek működésének támogatása.

Beadási határidő: 2016. augusztus 8.

Forrás: http://civil.info.hu/web/nea

Szűrőbusz pályázati felhívás

A Generali a Biztonságért Alapítvány célkitűzései között szerepel a betegségmegelőzés és az egészséges életmódra nevelő programok támogatása. Ezen céljának a megvalósítására egy egészségügyi szűrőbusz segítségével a lakosság részére ingyenes egészségügyi szűrési vizsgálatokat biztosít, a szerződött egészségügyi szolgáltató partnerének közreműködésével.

Benyújtás határideje: 2016. augusztus 31-ig folyamatos.

Forrás: http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes.php?id=74

Vallási sokszínűség Európában – múlt, jelen és jövő

Az Európában egymás mellett jelen levő sokszínű vallási és nem vallásos közösségek vizsgálata a különböző közösségek és társadalmi csoportok között, illetve a bennük létező kapcsolatok, együttműködések, feszültségek feltárása, különös tekintettel a nemek közti esélyegyenlőség vonatkozásainak vizsgálatára.

Beadási határidő: 2017. 02. 02.

Forrás: http://palyazatokmagyarul.eu/competition/detail/640

Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása

A pályázat célja: Jelen pályázati konstrukció célja, hogy támogatást nyújtson a fogyatékos személyeket tömörítő és/vagy segítő szervezetek számára meglévő szolgáltatásaik folyamatos fenntartásához és fejlesztéséhez, illetve újonnan beindítani kívánt szolgáltatásaik működtetéséhez.

Beadási határidő: 2016. augusztus 1. 00:00

Forrás: http://fszk.hu/palyazat/fogyatekos-szemelyek-helyi-regionalis-es-orszagos-szervezeteinek-szakmai-programjainak-tamogatasa/

Szülősegítő szolgáltatások támogatása

A pályázat célja:
A pályázati program célja a fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők, családok részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatása.

Beadási határidő: 

Forrás: http://fszk.hu/palyazat/szulosegito-szolgaltatasok-tamogatasa-2/

Önkéntességért Díj 2016

2016-ban immár 8. alkalommal kerülnek kiosztásra december elején a hazai önkéntességet elismerő díjak. Az Önkéntes Központ Alapítvány az önkéntesség terén 2015. szeptember 1. és 2016. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények és vállalatok pályázatait várja.

Határidő: 2016.09.30.

Forrás: http://www.onkentes.hu/hirek/oenkentessegert-dij-2016