Ünnepélyes díjátadó az Önkéntesség Világnapja alkalmából

 

2017-ben először az Önkéntesség Világnapja alkalmából a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház hagyományteremtő szándékkal több elismerő díjat kíván átadni.

ünnepélyes díjátadóHelyszín: Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.)
2017-ben először az Önkéntesség Világnapja alkalmából a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház hagyományteremtő szándékkal több elismerő díjat kíván átadni.

“Az év Zala Megyi Önkéntese”
A meghirdetett pályázatban jelöléseket vártunk a zala megyei szervezetektől, intézményektől, cégektől a következő önkéntes tevékenységekre:
– Közösségért végzett önkéntes tevékenység
– Esélyteremtés területén végzett önkéntes tevékenység.
A szakmai zsűri a jelölések alapján díjazza a nyerteseket.

“Miért jó az IKSZ?”
Szintén idén először hirdetett pályázatot a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház “Miért szeretem a közösségi szolgálatot?” címmel, melyre középiskolások pályaműveit vártuk.
A pályázatok között a szakmai zsűri által kiválasztott legjobbnak vélt munkát 30.000 Ft értékű nyereménnyel jutalmazzuk, e mellett pedig átadásra kerül egy közönség díj, is, mely a legtöbb közösségi oldalon szerzett szavazat alapján kerül kihirdetésre. A pályaművek megtekinthetőek itt.

A díjak átadásával célunk elismerni az önkéntes tevékenységet végzők lelkesedését és fáradozásait. Ünnepélyes keretek között szeretnénk megköszönni a díjazottak, a jelölők, és az önkénteseket fogadók munkáját, azzal a céllal, hogy a közérdekű önkéntesség pozitív társadalmi megítélését tovább erősítsük.

Az ünnepélyes díjátadóra szeretettel várunk minden jelölőt és jelöltet, pályázókat és az iskolák képviselőit, valamint minden kedves érdeklődőt

2017. december 5-én 15:00-kor
a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Bővebb információ: +36 (20) 213-1504-es telefonszámon vagy e-mailben ehzala@zalacivil.hu vagy a Facebook-on.