ÁLLÁSAJÁNLAT

állás

CÉGKAPU REGISZTRÁCIÓ

CÉGKAPU REGISZTRÁCIÓ

Kötelező elektronikus ügyintézés 2018. január 1-jétől

 

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi  CCXXII. törvény alapján  2018. január 1-jétől elektronikus ügyintézésre kötelesek az alapítványok és az egyesületek is.
A kötelezettség Cégkapu regisztrációval teljesíthető, amelynek végső határideje

  1. december 31. 
    A regisztrációhoz e-mail cím megadása szükséges és már meglévő Ügyfélkapus regisztráció, ezután lehet majd belépni a HTTPS://CEGKAPU.GOV.HUcímre. A regisztráció során szükséges megadni az elektronikus elérhetőségeket, így a hivatalos e-mail címet, telefonszámot is. A megadott e-mail cím lesz az elektronikus kapcsolattartás címe,  tehát  a hivatalos dokumentumok is erre fognak érkezni.

Amennyiben a civil szervezeteknél kérdés merülne fel a regisztrációval kapcsolatosan, ajánljuk a 1818 Kormányzati Ügyfélvonalat, vagy az ekozig@1818.hu e-mail címet.

TEDDY MACI KÓRHÁZ

mackóA Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, a Női Egészségért Alapítvány és a Zalaegerszegi Női Szalon közös szervezésében, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház támogatásával városunkba is ellátogat a „Teddy Maci Kórház”!

Helyszín: Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Zalaegerszeg, Petőfi S. u. 24., II. em.) Időpont: 2017. szeptember 16. szombat, 9-12 óra

(tovább…)

Figyelem! Jelnyelvi tanfolyam indul Zalaegerszegen!

Szeptember 18-tól Jelnyelvi tanfolyam indul Zalaegerszegen a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) szervezésében.

csoport-3

Bővebb információ és jelentkezés: http://jelnyelv.hu/portfolio-items/a11-jelnyelvi-tanfolyam-indul-2017-szeptember-18/ .

Meghívó- A csíksomlyói Árvácska Együttes mesejátéka

Árvácska-plakát_arculattal-page-0

Retro Büfével várunk minden kedves érdeklődőt szombaton az Aquacityben

2017.08.12-én szombaton Retro Büfével várunk minden kedves jótékonykodni vágyót a zalaegerszegi Aqucity Jótékonysági Főzőversenyén.

retro

MEGHÍVÓ

Árvácska_plakát_2017

Felhívás

Több civil szervezet jelezte az elmúlt időszakban, hogy az OBH megbízásából egy cég szolgáltatásait ajánlja számukra. Ezzel kapcsoltaban ajánljuk mindenki figyelmébe a következő írásokat, amelyek fontos információkat tartalmaznak ezzel kapcsolatban.

Forrás: www.hvg.huwww.nonprofit.hu

 

 

Partnerségi Információs Rendezvény Nagypáliban

2017. június 16-án a Zala Megyei Civil Információs Centrum  információs standjával vett részt a Zalai Nyitott Szív Egyesület Családi napján.

Köcse Tibor polgármesteri megnyitóját követően Czotter Csabáné a Civil Információs Centrum tevékenységével ismertette meg a résztvevőket.

Az egészségügyi programok sorát Végvári Viktória,a Zala Megyei Kórház vezető dietetikusa nyitotta, aki az “Okostányér” egészséges étkezéssel ismertette meg a jelenlévőket, amit ételkóstoló is követett. Dr. Nagy Klára, a Zala Megyei Kórház főorvosa, a Zalai Nyitott Szív Egyesület Elnöke az egészséges életmód betegségek megelőzésében betöltött szerepéről tartott előadást.

 

IMG_1408 IMG_1419

A Szakma az Ifjúságért Akadémia felhívása

Kedves fiatalokkal foglalkozó Szakember!

Sok szerettel hívunk meg a Szakma az Ifjúságért Akadémia (SZIA) II. szemeszterére, 2017. június 29. – július 2. között, Pécsváradra, hogy közösen valósítsuk meg “A Szakma Ünnepét”.

A II. szemeszterünk a tavalyi keretmese hagyományát követve idén is beleépül egy általunk kreált világba, ahol csapatok vetélkednek majd egymással a honvágy és az elvágyódás között, mellyel szimbolizálni kívánjuk a fiatalok világának nehézségeit. Így tehát a szakmai témánk a HunOpen – KILÁTás(talanság)OK, melynek keretei között az alábbi témákat járjuk körül:

  • ifjúkori munkanélküliség
  •  ifjúságpolitikai beavatkozások
  •  NEET fiatalok
  •  elvándorlás – Mi a szakma felelőssége?
  •  roma fiatalok munkaerőpiaci helyzete, kilátása
  •  megváltozott képességű fiatalok munkaerőpiaci helyzete, kilátásai
  •  módszertani börze – helyi problémakezelő kezdeményezése

Jelentkezési határidő: 2017. június 04.

Részletek a SZIA közösségi oldalán : https://www.facebook.com