Családi délután –Letenye, Andrássy Gyula Általános Iskola

Fő tevékenység: EH

Irodánk, a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Zala Megyei Civil Információs Centrum képviseletében, hónapok óta megrendezésre kerülő nagyszabású, sikeres programját vitte el a település tanintézményébe. A Családi Nap keretében érzékenyítő játékok és a családokat érintő tájékoztatások mellett, Civil információs Nap képezte a korosztályokon átívelő színes eseményt.

IMG_4639

Az iskola tornatermében számos helyi civil szervezet képviseltette magát interaktív standokkal, kézműves foglalkozásokkal kiegészítve.

Ezúttal is forgott a családi szerencsekerék, amelynek segítségével ki-ki próbára tehette ügyességét, tájékozottságát és tudását, amely nem csak élményt, de apró ajándékokat is jelentett a feladatokat teljesítő lelkes vállalkozók számára.

A vidám hangulatú, pergő órákat Civil Információs Fórum követte, amely során a Zala Megyei Civil Információs Centrum és az Esélyteremtési Ház szerteágazó tevékenységét vázoltuk fel, népszerűsítve ily módon irodánk nyújtotta szolgáltatásokat. A város egyesületei és alapítványai bemutatkozási lehetőséget kapva számoltak be a közösségért végzett eredményeikről, működési feltételeikről.

A több órát felölelő szakmai találkozó tapasztalatcserével, együttműködési megállapodásokkal és tervekkel zárult Letenyén.

Letenye Családi nap  IMG_3852  IMG_3853  IMG_3882 IMG_3895  IMG_4642  IMG_4643  IMG_4678