ÉN IS sz’ÉP VAGYOK! – Közösségi Nap a Fogyatékos Személyek Világnapja alkalmából

Fő tevékenység: Kiemelt hír

KépkivágásAz ENSZ december 3-át a fogyatékos emberek világnapjává nyilvánította 1992-ben, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira. A világnap alkalmából idén már harmadik alkalommal került megszervezésre a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületével közösen az ÉN IS sz’ÉP VAGYOK! elnevezésű közösségi nap, melyre fogyatékos személyeket vártunk egy kötetlen vidám hangulatú közösségi napra. A rendhagyó délután keretén belül önkéntes szépítő csapat kezek által kaptak ragyogó sminket, csinos frizurát és divatos ruhákat a résztvevők, a végeredményt pedig egy profi fotós örökítette meg. Az elkészült képekből tavasszal “Látlak Téged” címmel nyílik majd kiállítás a Zala Megyei CSEÖH szervezésében. Mint minden évben idé is prominens- közismert személyek adták nevüket és arcukat a rendezvényhez, így idén a helyi média képviselői vettek részt a közös fotózáson felhívva ezzel a figyelmet ennek a jeles napnak az üzenetére, fontosságára.

Köszönjük a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületének, a Levendula Kozmetikának, a Pink Nekemnek, a @Tibi Szalonnak, a Zsiri Photonak, a Zalaegerszegi Kutyasuli terápiás kutyáinak Terápiás Andinak és Terápiás Zserbó a KutyAngyalnak, a Zalaegerszegi Televíziónak, a Zalai Hirlap munkatársainak, valamint minden önkéntes segítőnek aki hozzájárult a Fogyatékos Személyek világnapja alkalmából megrendezett Közösségi Nap sikeréhez.

 

További képek a programról: https://www.zaol.hu/galeria/en-is-szep-vagyok-kozossegi-nap-es-elmenyfotozas/; Zalaegerszegi7Nap-ban

Fotók: Katona Tibor