Jótékonysági főzés az AquaCityben  

Fő tevékenység: EH

Zalaegerszeg város és az AquaCity rendezésében immár 14. alkalommal került sor a főzőversenyre, amelyben egyesületünk a Zala Civil Életért Közhasznú Egyesület (Civil Információs Centrum, Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház,) munkatársai francia lecsót (ratatouille) főztek. Remek hangulatúra sikerült ez a nap.

CivilHáz_AquaPark2015 (2)

A Jótékonysági Nap keretében rekordszámú, 49 csapat nevezett be a megmérettetésbe, melynek bevételét ez alkalommal a Hevesi Sándor Színház előterének felújítására, valamint a Zala Megyei Kórház Genetikai Laboratóriumának eszközberendezésére fordítják. A program a reggeli órákban vette kezdetét, munkahelyi és baráti közösségek alkotta csoportok előkészületével, majd sorra kerültek az asztalra a különböző ételek. A rekkenő hőségben egyre több érdeklődő látogatta meg a sátrakat, ahol többek közt pörkölt, halas ételek, gulyás, palacsinta, prósza, lecsó, sütemény, gyümölcsrizs volt a kínálat.

A több mint 6000 belépőjegy, a főzőversenyből befolyt bevétel összege, valamint a nyári meleg és számos színes szórakozási lehetőség tette gazdaggá a Jótékonysági Napot.

IMG_4097 IMG_4098 jótékonysági nap m1