Családi esemény Családi Nap

családinap20182018.06.28.

A Magyar Vöröskereszt közreműködésével, családi nap címmel programot szervezetünk a város Önkormányzatának hétvégi házában.

A családi nap célja az volt, hogy a hátrányos helyzetű családok, nehéz anyagi körülmények közt élő gyermekek és szüleik számára olyan program valósuljon meg, ahol a szülők gyermekeikkel együtt tartalmasan, felhőtlen hangulatban tölthetnek el egy napot, erősítve ezzel a családi harmóniát.

A családi nap sikeres megvalósításához több partner illetve önkéntes is hozzájárult.

A gyerekek szórakoztatását, jókedvét ügyességi versenyek, szülő-gyermek kötélhúzó verseny, ping-pong, a Kis Hétrét zenekar műsora, kézműves foglalkozás és finom ételek biztosították.

Az esemény az egész napos szabadtéri programsorozattal tartalmas kikapcsolódást nyújtott a hátrányos helyzetben lévő családoknak. Célja a családi együttlét és a szórakozás mellett, gyermekek számára is hasznos és fejlesztő programok, valamint az együtt töltött idő varázsának megismertetése. Az egész napos programmal önfeledt és bensőséges kikapcsolódást szerettünk volna biztosítani szülőknek és gyermekeknek egyaránt.