Láthatatlan vacsora

Fő tevékenység: Kiemelt hír

IMG_20190219_180117

A programot a nagy sikerre való tekintettel már másodszor szerveztük meg, ezúttal a for profit szféra és a helyi döntéshozók – vezető beosztású közszférában tevékenykedő prominens személyek részvételével.

A látó résztvevők bekötött szemmel fogyaszthatták el vacsorájukat, ami elősegítette a saját élményekre épülő tapasztalatszerzést, az empatikus képességek fejlesztését, az esélyegyenlőség megvalósítását. Meghívott látássérült előadók segítségével adhattunk át releváns információkat a vakok, gyengénlátók és aliglátók mindennapjairól, a kötetlen hangulatú vacsora alatt.

Köszönjük segítőnknek: Peszleg Katalinnak (Vakok Állami Intézete) , Simon Nórának és Takács Gábornak (Vakok és Gyengénlátók Zala Megyei Egyesülete), Horváth Dorinának.

Vendégeinknek és résztvevőinknek akik a Zala Megyei Kormányhivatalból, Zalaegerszeg MJV Polgármesteri Hivatalából, Zalaegerszeg Városi Diákönkormányzattól, OTP Nyrt-től, Decathlon Zalaegerszegtől, a Keszthelyi Önkéntes Központból, valamint a Letenyei Család és Gyermekjóléti Központból érkeztek.

Bővebben: Zalai Hírlap 2019.02.20, Zaol.hu-n valamint a ZegTV Híradójában.