Önkéteskédnél? Önkénteseket toboroznál, önkéntes munkát szerveznél?

Fő tevékenység: Hírek

A https://www.onkentes.gov.hu/ honlap magánszemélyeknek önkéntes tevékenység végzéséhez  és szervezeteknek, intézményeknek önkéntesek toborzásához, önkéntes munkát szervezőknek nyújt hasznos és pontos információt, tájékoztatás, és kapcsolódási felületet!

onknetes.gov.hu

Önkénteskednél? Számítanak Rád!

Itt megtudhatod, hogyan és miben tudsz a rászorulóknak segíteni!

Itt, ezen az oldalon könnyebb összekapcsolni téged azokkal, akik ténylegesen mások segítségére szorulnak, ebben a sokak számára nehéz időszakban.

Miben tudsz segíteni?
Többféle tevékenységben számítanak rád az itt folyamatosan regisztráló szervezetek és intézmények, akik most leginkább idős és sokszor egyedül élő embereknek próbálják meg megkönnyíteni a hétköznapjait, ezúttal a te közreműködéseddel is. Ennek megfelelően segíthetsz többek között:

  • bevásárlásban
  • ház körüli sürgős feladat elvégzésében
  • online ügyintézésben
  • orvosi/gyógyszertári ügyintézésben
  • háziállatokkal kapcsolatos teendőkben
  • és sok egyéb másban is

Regisztrálj!!!


 

Önkénteseket fogadnál?  -toborzol, önkéntes munkát szervezel?

Itt megtudhatod, hogyan kapcsolódhatsz az oldalon regisztráló! 

Ezen a felületen megkönnyítik az önkéntes munka szervezését és könnyebb összekapcsolódni azokkal az önkéntesekkel, akik a rászorulók segítésében tevékenyen részt tudnak venni ebben a sokak számára nehéz időszakban.

Szervezetként úgynevezett tevékenységeket tudsz rögzíteni a portálon (pl. “élelmiszer bevásárlás idős rászorulóknak”), melyre az önkéntesek jelentkezni tudnak.

Regisztrálj!!!