Partnerségi Információs Nap-Közfoglalkoztatottak számára 2015. 06.17.

Fő tevékenység: Hírek

A Nemzeti Művelődési Intézet Zala Megyei Iroda által szervezett képzés egyik állomását képezte a közfoglalkoztatottak látogatása a Zala Megyei Civil Információs Centrumban. A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület alelnöke Czotter Csabáné, bemutatta az egyesületen belül működő szervezeteket és azok tevékenységét, az Információs Centrum civil szervezetek számára ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásait és tanácsadásait. Az egyesület kereteiben tevékenykedő Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkájáról Bognárné Bengő Hajnalka adott tájékoztatást, kiemelve a célcsoportokat, valamint a kapcsolódó rendezvények fontosságát.

Az egyesület által működtetett, és a gesztor által szervezett Nyitott Tanulási Központban folyó oktató munkáról, Szabó Tímea programkoordinátor beszélt a megjelenteknek, bátorítva őket a „Nyitok” által kínált ingyenes képzési lehetőségek igénybe vételére.

Dr. Jójárt Ágnes egyenlő bánásmód referens, részletezte az egyenlő bánásmód elvét, követelményét és hatósági vonatkozását.

A találkozón a kulturális közfoglalkoztatottak részéről kérdések hangzottak el, melyekre az előadást tartó szakemberek készségesen válaszoltak. Az így szerzett információkat, ismeretanyagot, a képzésük során feladatként kapott projekt elkészítéséhez, valamint munkavégzésük során is alkalmazni tudják.

 

 

cic