Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Esély Gála

2024. május 09. | szerző: ZalaCivil

Az Esélyegyenlőség napja alkalmából megrendezésre kerülő Esély Gála szervezésében rendszeresen részt vesz a Zala Vármegyei Civil Központ. Az Esély Gála üzenete: mindenki értékes tagja a társadalomnak. Az idei évben is különleges és tehetséges fellépők örvendeztették meg műsoraikkal a közönséget és sorstársaikat.

Bővebben

Jó helyre megy!

2024. május 07. | szerző: ZalaCivil
Május 21-ig lehetőségünk van dönteni, melyik civil szervezetnek ajánljuk fel személyi jövedelemadónk 1%-át. Videónk célja, hogy felhívja a figyelmet a személyi jövedelemadóról való tudatos rendelkezés lehetőségére és fontosságára, illetve a támogatásra méltó fontos ügyekre, helyi közösségekre.

Kérjük ajánld fel adód 1%-át egy Zala vármegyei civil szervezetnek!

https://www.youtube.com/watch?v=sog9sApoETE 

Bővebben

Műhelybeszélgetés a Skanzenben

2024. május 07. | szerző: ZalaCivil

A Szentendrén megrendezett Civil Kavalkádon a szakmai programok között szervezeti műhelybeszélgetések zajlottak a Skanzen tájházainak portáin. Hálás vagyok, hogy a „Non-profit és for-profit szféra együttműködési lehetőségei” témában a Zala Vármegyei Civil Központ képviseletében vezethettem a beszélgetést. Köszönöm a győri kollégáink együttműködését, tapasztalataik megosztását a témában. Sok-sok jó példa, ötlet, tanács hangzott el a résztvevőktől is, így mindannyian hazahozhattunk valami hasznosat a tarsolyunkban.

Bővebben

További hírek