Befejeződött a KÖSZ projekt

  1. 12. 18.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Befejeződött a KÖSZ projekt

 

logóA Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület 25 millió vissza nem térítendő támogatást nyert az EFOP-1.3.5-16-2016-00198 azonosítószámú KÖSZ-„Közösség, Önkéntesség, Szemléletformálás” című projekt megvalósítására.

Projekt célja a zalaegerszegi igényekre, lehetőségekre reflektálva, ismert már létező kisközösségek kapacitásainak és aktivitásának, szervező erejének fejlesztése, programjainak támogatása és bővítése, valamint új kisközösségek létrehozása, az önkéntesség helyi szintű népszerűsítése.

A projekt időtartama alatt 2017.04.01 – 2020.12.31. öt klub folyamatos működése, közösségi események és rendezvények valósultak meg.

A projektesemények megvalósítása hozzájárult az önkéntességre való hajlandóság növeléséhez, az önkéntes tevékenység általános társadalmi megbecsültségének emeléséhez, családi és a generációk közötti együttműködés és kapcsolat javításához és a civil társadalom erősítéséhez.

A projektről bővebb információt www.zalacivil.hu oldalon olvashatnak.

Építs mosolyt! – díjátadó rendezvény

díjátadó rendezvény2019. október 20-án 14:00-kor a Bogáncs Állatmenhelyre várjuk a pályázókat ünnepélyes díjátadó rendezvényünkre. (tovább…)

Építs mosolyt!

FB bejegyzésAz Építs mosolyt! általános és középiskolásoknak szóló pályázatról a Zalai Civil Életért KHE – Zala Megyei CSEÖH szakmai koordinátora Tolnai Tímea, valamint a Down Mosolyambulancia Egyesület elnökségi tagja Molnár Péter Tímea beszélgettek az Egerszegi Estékben (21:15-től) a részletekről Kósi Zsolt műsorvezetővel. (tovább…)

Felajánlás a Bigimp Kft. részéről

A Faipari Centrum (Pózvai körforgalom) nevében szeretnénk felajánlani,hogy a az újonnan elkészült,faipari szerszámokkal,kisgépekkel felszerelt KÖZÖSSÉGI ASZTALOSMŰHELYÜNKET felajánljuk az osztályok részére,hogy elkészíthessék a kutyaházakat.Ez a műhely a továbbiakban is díjmentesen a város lakossága rendelkezésére áll majd. Szervezük a jövőben apa - fia stb..workshopokat is illetve bárki jöhet barkácsolni Hozzánk ,ha otthon nincs eszköze vagy lehetősége. (tovább…)

Építs mosolyt! – felhívás általános- és középiskolások számára

FB bejegyzésA DOWN – Mosolyambulancia Egyesület és a Zalai Civil Életért KHE KÖSZ  (Közösség, Önkéntesség, Szemléletformálás) programjának keretein belül kutyaház építési versenyt hirdet, melynek kedvezményezettjei a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Menhely kutyusai.

Az első három jelentkező számámra a Bigimp Kft felajánlja az alapanyagokat, valamint teret és lehetőséget kínál valamennyi osztály számára, hogy közösségi terükben készítsék el a kutyaházakat. Bővebben: itt.

 

(tovább…)

Folytatódnak klubjaink

hirdetésSzeptembertől folytatódnak középiskolásoknak szóló klubjaink a Kortárs Klub és az Ifjúsági Klub! Szeptember 16-án várjuk szeretettel a középiskolásokat 15:00-ra a Kortárs Klubba.

 

 

 

 

Zsűritagok voltunk

Irodánk és Egyesületünk dolgozói aktívan vettek részt a Városi Diáknapon. Az Aludj Máskor elnevezésű rendezvényen zsűritagként szerepeltünk ezen a mókás rendezvényen.
IMG_20180420_150116

Kutyabarát Munkahely Szubjektív, nem jogszabályon történő minősítés szerint

Irodánkat kétlábú ás négylábú dolgozóink nem hivatalosan is Kutyabarát Munkahellyé minősítette.

Rögzítés-1 IMG_20171204_104527

Tanácsadás

letöltésBővebb információra van szükséges közérdekű önkéntességgel kapcsolatban? Szívesen vállalna önkéntes tevékenységet? Akkor forduljon hozzánk bizalommal! A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület EFOP 1.3.5 – Közösség, Önkéntesség, Szemléletformálás című projekt keretén belül tanácsadással várja az érdeklődőket:

 

 

 

(tovább…)

Kortárs Klub egészen a tanév végéig!

A Kortárs Klub továbbra is várja az érdeklődő középiskolásokat havi rendszerességgel izgalmas témákkal és foglalkozásokkal. A Klub következő időpontja: 2018. március 13. kedd 15:00

Bővebb információ:

Facebbokon vagy az ehazal@zalacivil.hu e-mail címen, vagy a 20/213-1504-es telefonszámon.

IMG_20180206_160153