Családi délután- Lovásziban

Fő tevékenység: EH

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, valamint a Zala Megyei Civil Információs Centrum folytatta nyáron elkezdett sikeres programsorozatát a család jegyében.

Ezúttal 2015.10.09-én a lovászi Művelődési Ház szolgált helyszínéül a vidám, játékos és tanulságos rendezvényünknek. Az ősz hangulatát idéző hatalmas épület a kora délutáni órákban élettel telt meg, köztük zsibongó gyerekek és érdeklődő felnőttek sokaságával. Ismét forgott a CSEÖH által kínált családi szerencsekerék, amelynek segítségével számos érzékenyítő, ügyességi és kvízjáték teljesítésére volt lehetőség. A feladatok eredményes végrehajtásáért ajándékkal kedveskedtünk.

IMG_3736

Mindeközben helyi és környékbeli kézművesek, egyesületek illetve alapítványok interaktív standjaikkal ismerkedtek a családok.

A találkozó keretében a községben és a szomszédos településeken működő civil szervezetek képviselői tájékozódhattak a Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, valamint a Zala Megyei Civil Információs Centrum nyújtotta lehetőségekről, melyet a jelenlévők aktív részvételével fórum követett.

Együttjátszással, kreatív feladatokkal, széleskörű ismeretek megszerzésével és együttműködési tervek megszületésével telt a Családi nap elnevezésű rendezvényünk legutóbbi állomása.

Lovászi Családi nap IMG_3735 IMG_3736 IMG_3738 IMG_3743 IMG_3745 IMG_3747 IMG_4411 IMG_4414