Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Hírek

Hatodszor tartottak civil véradást Zala megyében

2022. február 28. | Szerző: hajni

Civilek adtak vért ezen a héten országszerte, a 2019-ben indított programhoz megyénkben is csatlakoztak. A szervező Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetője, Horváth Rita közölte: a Civil Központok Hálózata felhívására évente kétszer tartják meg a civil véradást, a mostani immár a hatodik.

Bővebben

I. ORSZÁGOS CIVIL KONFERENCIA

2022. február 07. | Szerző: hajni

2022. február 4-én, az I. Országos Civil Konferencián egyesületünk elismerő oklevelet kapott a civilek érdekében végzett 10 éves munkáért. Az elmúlt 10 évet bemutató tablónkat a hálózatban a 3. legjobbnak ítélték, amiért egy hatalmas ajándékkosár volt a jutalom. Köszönjük! Szeretettel gondolunk minden jelenlegi és volt kollégára, partnerre, akiket a tabló fotói megörökítettek.

Bővebben

I. ORSZÁGOS CIVIL KONFERENCIA

2022. február 07. | Szerző: hajni

2022. február 4-én Budapesten, a Groupama Arénában került megrendezésre az I. Országos Civil Konferencia a Civilek Napja és a Civil Központok hálózatának 10 éves évfordulója alkalmából. Az egész napos szakmai program áttekintést adott az elmúlt tíz év eredményeiről, az előadások és beszélgetések elemezték a civil szektor jelenlegi helyzetét és jövőjét.

Bővebben

Városi Civil Alap online tájékoztató

2022. február 03. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Civil Központ online tájékoztatót tart a VÁROSI CIVIL ALAP pályázati kiírásaival kapcsolatban.

A tájékoztatón való részvétel az 5 000 fő feletti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára ajánlott.

Időpont: 2022. 02.08. (kedd) 15 óra
Helyszín: Zala Megyei Civil Központ online terme
Infokommunikációs eszköz: ZOOM platform

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebben

Új felhívások a Városi Civil Alap keretében

2022. február 03. | Szerző: hajni
Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a „Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022.” című alprogram pályázati kiírásai. A megjelent pályázati felhívás forrást biztosít az 5000 fő feletti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára.

Bővebben

VI. Civil Véradás

2022. január 27. | Szerző: hajni

2022. februárban ismét Civil Váradásra várunk mindenkit Zala megye három városában.

A véradásra előzetesen regisztrálni lehet az info@zalacivil.hu e-mail címen vagy a VI. Civil Véradás – Zalaegerszeg online eseményhez csatlakozva, https://www.facebook.com/events/1025778577974443?ref=newsfeed NÉV megadásával a „Beszélgetés” menüpont alatt.

A véradással kapcsolatos részletes információk  elérhetők az alábbi linken:

Bővebben

Civil Központok Országos Hálózata a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

2022. január 22. | Szerző: hajni

Az idei évben 2022. január 13-tól 15-ig került megrendezésre a  22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A Civil Központok Országos Hálózata standdal volt jelen a programon. A 3 nap alatt igyekeztünk bemutatni a „civil lét” sokszínűségét. Nagy örömünkre sokan érdeklődtek, beszélgettek, játszottak a standunkon. A Zala Megyei Civil Központ számára komoly feladat és nagy megtiszteltetés volt, hogy megszervezhette és koordinálta a hálózat kiállításon való megjelenését.

Bővebben

Online pályázati tájékoztató

2022. január 18. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Civil Központ online tájékoztatókat tart a FALUSI CIVIL ALAP pályázati kiírásaival kapcsolatban.

A tájékoztatón való részvétel azon civil szervezeteknek ajánlott, amelyeknek a székhelye és működése olyan magyarországi településen van, amelynek lakosságszáma 5 000 fő vagy ez alatti.

Bővebben

Civil Díj 2022

2021. december 19. | Szerző: hajni

A NIOK Alapítvány ismét keresi az év legkiemelkedőbb civil kezdeményezéseit! Ti mire vagytok a legbüszkébben az idei évben? Lehet, hogy az egyik programotok hatalmas változást hozott sok-sok ember életében? Egy szokatlan ötlettel sikerült rengeteg adományt gyűjtenetek? Vagy hiánypótló kezdeményezést indítottatok egy fontos társadalmi ügyért? Pályázzatok a Civil Díjak egyikére, és mutassátok meg a szakmának és a nagyközönségnek, milyen nagyszerű munkát végeztetek!

Bővebben

2021. év Zala Megyei Önkéntese Díj

2021. december 13. | Szerző: hajni

Bővebben

KARÁCSONYVÁRÓ

2021. december 09. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Civil Központ kisfilmmel hívja fel a figyelmet a Zala megyei civil szervezetek adventi adománygyűjtő akcióira.

https://www.youtube.com/watch?v=pII3y5KvCto

Bővebben

Karácsonyváró – Adventi Civil Börze 2021.

2021. december 08. | Szerző: hajni

A Miniszterelnökség a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatával együttműködve idén is szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című adventi adománygyűjtő programot.  A 2021. évi kampány a „Karácsonyváró” címet kapta.

https://www.youtube.com/watch?v=goPh6yffo10

Bővebben

A Zalaegerszegi Adományközpont megköszönte a Civil Központ támogató munkáját

2021. november 26. | Szerző: hajni

2021. november 25-én a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete által működtetett Zalaegerszegi Adományközpont rendezvény keretében köszönte meg a támogatást szponzorainak. A segítő vállalkozások mellett a Zala Megyei Civil Központ tevékenységét is kiemelték. Az elmúlt években pályázati tanácsadással és több adománygyűjtő kampánnyal támogattuk az Adományközpontot. Köszönjük a meghívást és a kedves ajándékokat.

Bővebben

Civil szervezeteket ismertek el Zalaegerszegen

2021. november 13. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ stílusosan egy szociális területen működő civil szervezet, a Korán Érkeztem Közhasznú Egyesület egyik központi helyén, az Életfa műhelyben tartotta a szociális munka napjához kapcsolódó ünnepségét. A szervezet három egyesület munkáját ismerte el díszoklevéllel és ajándékcsomaggal.

Bővebben

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24