Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Hírek

WOC- Weapon of choice kiállítás

2022. szeptember 12. | Szerző: hajni

WOC- Weapon of Choice kiállítás

Figyelemfelhívó kiállításunk első helyszíne, a Zalaegerszegi Báthory István Technikum, ahol a mai naptól megtekinthető a diákok számára a kiállítás.

A kiállítás keretében szakértő által vezetett interaktív beszélgetésre is lehetőségük lesz a diákoknak.

Bővebben

„Az Év Zala Megyei Adományozója 2022” díjátadó

2022. szeptember 12. | Szerző: hajni

VII. CIVIL VÉRADÁS – Adj egy csepp reményt!

2022. szeptember 12. | Szerző: hajni
VII. Civil Véradást a Zala Megyei Civil Központ 2022.09.05-08. között szervezte a megye három városában, Keszthelyen, Nagykanizsán és Zalaegerszegen. Ezúttal az OVSZ Zalaegerszegi Területi Vérellátó mellett a Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete is együttműködő partnerünk volt. A közös munkának köszönhetően több, mint 100 fő jelent meg a véradáson.

Bővebben

„Gyereket a magasba” Nyereményjáték

2022. szeptember 09. | Szerző: hajni

NYEREMÉNYJÁTÉK

„Gyereket a magasba!”

Zalaegerszegen is!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos programjához kapcsolódva, Zalaegerszegen a Korán érkeztem Közhasznú Egyesület szervezésében, idén szeptember 24-én, 11 órától rendezi meg az egy időben felemelt gyerekek rekordkísérletét.

Nyeremény: 1 + 1 kreatív családi fotózás. (családi vagy baba és gyermek fotózás)

Bővebben

„CIVIL INFO – NEA 2023”

2022. szeptember 09. | Szerző: hajni

Szeptember 7-én került megrendezésre a „CIVIL INFO – NEA 2023” című országos tájékoztató rendezvény zalaegerszegi programja, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartottak.

Bővebben

Sikeresen zárult a „KoraDélután”

2022. szeptember 05. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház is kapcsolódott a „Korán érkeztem” KHE „KoraDélután” rendezvényéhez szeptember 3-án.

A Zala Megyei CSEÖH asztali érzékenyítő játékokkal és családügyi intézkedésekkel kapcsolatos szaktanácsadással várta az érdeklődő korás családokat!

Bővebben

Sajtóreggeli

2022. szeptember 02. | Szerző: hajni

A Zala megyei Civil Központ szeptember 1-jén sajtóreggeli keretében tartott tájékoztatót a szeptemberi civil programokról. A VII. Civil Véradásról együttműködő partnereinkkel közösen adtunk információkat.

Az OVSZ részéről Dr. Dancza Tímea, a Zalaegerszegi Területi Vérellátó vezető főorvosa, a Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetétől pedig Rubi Jánosné vett részt az eseményen. Felhívtuk a figyelmet a szeptember 7-én megrendezésre kerülő „NEA INFO – 2023” nagyrendezvényre és a Zala Megyei CSEÖH őszi programjaira.

Bővebben

CIVIL INFO – NEA 2023

2022. augusztus 18. | Szerző: hajni

A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület, mint a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket a „CIVIL INFO – NEA 2023” című országos tájékoztató rendezvény zalaegerszegi előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.

A rendezvényen kerül sor „AZ ÉV ZALA MEGYEI ADOMÁNYOZÓJA 2022” díj átadására.

Bővebben

VII. Civil Véradás – Adj egy csepp reményt!

2022. augusztus 17. | Szerző: hajni

2022. szeptemberben ismét Civil Váradásra várunk mindenkit Zala megye három városában. A véradásra előzetesen regisztrálni lehet az alábbi e-mail címeken vagy a VII. Civil Véradás – Zalaegerszeg online eseményhez csatlakozva, https://www.facebook.com/events/1110917929821100/?active_tab=discussion NÉV megadásával a „Beszélgetés” menüpont alatt.

A véradással kapcsolatos részletes információk elérhetők az alábbi linkeken: www.ovsz.huwww.veradas.hu

Bővebben

Sikeresen zárultak nyári Esély óráink

2022. augusztus 16. | Szerző: hajni

Bővebben

CSEÖH Információs stand – Alsórajk 

2022. augusztus 15. | Szerző: hajni

08.13-án szombaton az esős, hűvös idő ellenére is nagy sikerrel zárult Alsórajk község falunapja, amelyen a Zala Megyei CSEÖH asztali érzékenyítő játékokkal, információs standdal és családügyi intézkedésekkel kapcsolatos szaktanácsadással várta az érdeklődőket!

Bővebben

Célba ért az első 100 könyv!

2022. augusztus 08. | Szerző: hajni

Könyvadományunk első 100 könyvét a mai napon Alsórajk község lakói kapták, a helyi könyvtár bővült. Neuhold-Marton Nóra polgármester asszony örült a könyveknek, amik hamarosan kölcsönözhetőek lesznek.

Amennyiben az Ön települése, szervezete is szívesen fogadna könyveinkből kérjük, hogy az info@zalacivil.hu e-mail címen jelezze felénk.

Bővebben

Civil szervezeti vezető workshop

2022. július 27. | Szerző: hajni

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 19.

Workshop célja: Elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, megvitatása, amelynek segítségével képessé válnak a résztvevők az általuk irányított civil szervezetek fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására és a növekedésük biztosítására. Azonnal használható versenyképes tudást biztosít.

A résztvevők információt kapnak:

Bővebben

TUSVÁNYOS 2022.

2022. július 26. | Szerző: hajni

A Zala Megyei Civil Központ a Hajú-Bihar Megyei Civil Központtal együtt képviselte a Civil Központok Országos Hálózatát a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjában. A standunkon szerencsekerékkel, ajándékokkal, információkkal fogadtuk az érdeklődőket, fotópályázatot hirdettünk és tombolát is sorsoltunk. Megtisztelő volt számunkra, hogy képviselhettük a hálózatot.

Bővebben

Kollégáink Tusnádfürdőn

2022. július 20. | Szerző: hajni

Megkezdődött a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, közismertebb nevén a Tusványos, melyen kollégáink a Civil Központok Hálózatát képviselve vesznek részt.

Az eseményről később részletesen is beszámolunk! Addig is néhány kép:

Bővebben

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24