Jótékonykodás retro hangulatban

Fő tevékenység: EH

Az évek során várva várt eseménnyé nőtt a város életében, a zalaegerszegi önkormányzat és az AquaCity által megrendezett Jótékonysági Nap. Az ez évi gyűjtés célja, egy új lift beszerzésének anyagi fedezetét jelentette a Gasparich úti idősek otthonában. E nemes megmozduláshoz idén is, az előző évekhez hasonlóan, csatlakozott irodánk is.

IMG_6684 IMG_6671 IMG_6687

Az 57 főzőcsapat számos helyi vállalat és civil szervezet tagjaiból állt össze, főként a nyár étkeinek elkészítését felvállalva, míg egyesületünk a retro hangulatot felidézve, hot doggal várta az éhes vendégeket. A késő estébe nyúló sikeres nap során a változatos étlap mellett, színes kulturális élvezetet nyújtottak a város ismert művészei, művészeti csoportjai.

A rekkenő hőségben a maratoni nyitva tartásnak és a bőséges, ízletes választéknak köszönhetően, az alkalmi vendéglők és büfék bevétele meghaladta a két millió forintot, amelyhez szervezetünk a gyerekeket és felnőtteket egyaránt vonzó hot dog árusításának eredményeként jelentős összeggel járult hozzá.

A zsűri döntése alapján a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület, a XV. Auacity Jótékonysági Nap emlékére, „ A legjobb strandételt készítő csapat” címet adományozta.