Meghívó

A Civil Információs Centrum információs standjával vesz részt az Alsórajki falunapon, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!meghívó

A MOL Gyermekgyógyító Program a krónikusan beteg, fogyatékkal élő vagy a lelki egészség szempontjából veszélyeztetett gyerekek gyógyulását, rehabilitációját elősegítő élmény- és művészetterápiás programokat támogat

A MOL Gyermekgyógyító Program olyan nonprofit szervezeteket támogat, amelyek krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációjával foglalkoznak. A pályázat keretében a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást.

A regisztrálás határideje: 2017. június 25., éjfél

Forrás: http://www.ujeuropaalapitvany.hu

EFOP-3.10.1-17- Tematikus együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival / EFOP-3.10.1-17

Magyarország Kormányának felhívása civil szervezetek számára a köznevelés minőségének fejlesztése, kiemelt tekintettel a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentésére, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számának növelése, a felsőoktatás teljesítményelvű átalakítása, valamint a kutatói utánpótlás megerősítése érdekében.

Forrás: www.palyazat.gov.hu

EFOP-1.12.1-17 -Tematikus együttműködés erősítése az ifjúságügy, egészségügy, közösségfejlesztés és társadalmi felzárkózás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival

Magyarország Kormányának felhívása civil szervezetek számára az egyéni és közösségi felelősségvállalás erősítése, a lakosság egészség-tudatosságának növelése, a lelki és testi egészség megőrzése, társadalmi felzárkózási, ifjúsági és sport programok megvalósítása, kulturális együttműködések megerősítése, valamint családügy területét érintő fejlesztések érdekében.

Forrás: www.palyazat.gov.hu

EFOP-1.2.12-17-Esélyteremtő programok megvalósítása

Magyarország Kormányának felhívása civil szervezetek részére a gyermekek és fiatalok képességeinek kibontakoztatása és a gyermekeket érintő nélkülözés felszámolásának elősegítése érdekében.

Forrás: www.palyazat.gov.hu

Partnerségi Információs Rendezvény Nagypáliban

2017. június 16-án a Zala Megyei Civil Információs Centrum  információs standjával vett részt a Zalai Nyitott Szív Egyesület Családi napján.

Köcse Tibor polgármesteri megnyitóját követően Czotter Csabáné a Civil Információs Centrum tevékenységével ismertette meg a résztvevőket.

Az egészségügyi programok sorát Végvári Viktória,a Zala Megyei Kórház vezető dietetikusa nyitotta, aki az “Okostányér” egészséges étkezéssel ismertette meg a jelenlévőket, amit ételkóstoló is követett. Dr. Nagy Klára, a Zala Megyei Kórház főorvosa, a Zalai Nyitott Szív Egyesület Elnöke az egészséges életmód betegségek megelőzésében betöltött szerepéről tartott előadást.

 

IMG_1408 IMG_1419

Találkozzunk nyáron is!

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház nyáron is várja az érdeklődőket Zala megyei rendezvényeken kitelepüléssel, érzékenyítő játékokkal, vetélkedőkkel. Találkozzunk: Alsórajkon, 2017. július 1-én, szombaton a Falunapon.

Bővebb információ és az eseménnyel kapcsolatos játék CSEÖH ajándékcsomagért a facebook-icon-preview-1-400x400-on.

családi programok

LSER2017-Elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása látássérült személyek számára

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. feltételes pályázatot hirdet „Elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosítása látássérült személyek számára”  címmel.

A pályázati program célja a látássérült személyek számára nyújtott elemi rehabilitációs szolgáltatás biztosításához szükséges feltételek megteremtése, a szolgáltatás folyamatos működésének biztosítása. Az elemi rehabilitációs szolgáltatás újratervezése, a működési feltételeik újraszervezése.

Benyújtási határidő: 2017. július 15.

Forrás: www.fszk.hu

SZÜLŐ2017-Szülősegítő szolgáltatások támogatása

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. feltételes pályázatot hirdet Szülősegítő szolgáltatások támogatása  címmel.

A pályázati program célja a fogyatékos gyermekeket és felnőtteket nevelő szülők, családok, valamint a fogyatékos szülők részére, az ő igényeikre reagáló szolgáltatások támogatása.

Benyújtási határidő: 2017. június 30.

Forrás: www.fszk.hu

EFOP-1.8.9-17 Legyen más a szenvedélyed!

Magyarország Kormányának felhívása otthont nyújtó ellátást és/vagy utógondozói ellátást biztosító gyermekvédelmi szakellátási intézmények számára a droghasználat kialakulásának megelőzését, visszaszorítását célzó programjaik megvalósítására.

Forrás: www.palyazat.gov.hu