Nemzeti Tehetség Program 2017-ben is

Az előző évekhez hasonlóan Alkotónapokkal és Motivációs órákkal készülünk a Nemzeti Tehetség Program keretén belül.

Bővebb információ: ehzala@zalacivil.hu vagy 92/707-626 vagy 20/347-9511.

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra!

A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület YouTube csatornáján érdekességekkel, folyamatosan frissülő tartalmakkal várja az érdeklődőket!

image

Október 15. – A fehérbot nemzetközi világnapja

Október 15. az ENSZ határozata alapján 1976. óta a fehérbot nemzetközi napja, vagyis a látássérült emberek világnapja.

A fehér bot története

guilly_club

A témában: “Látod, egy közös világban élünk!” – Egy látássérült ember gondolatai a fehérbot nemzetközi napján

Kép forrása: http://bit.ly/2zc4zgD

Kapcsold ki! Érezd át! – Szimulációs terem

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a Szimulációs terem komplex programja keretén belül, játékos, interaktív feladatokkal várja a Liszt Ferenc Általános Iskola diákjait 2017. november 7-8-án. A program célja a többségi társadalom tagjainak érzékenyítése a látássérült személyek iránt, illetve a szemléletformálás. (tovább…)

JELÖLÉSEKET VÁRUNK!

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház pályázatot hirdet 

AZ ÉV ZALA MEGYEI ÖNKÉNTESE”  címmel a Zala megyében önkéntes tevékenységet végzők elismerésére. (tovább…)

FIGYELEM! PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG KÖZÉPISKOLÁSOKNAK!

Képkivágás

Szívesen megosztanád közösségi szolgálattal kapcsolatos, élményeidet, tapasztalataidat? Írd meg nekünk, hogy miért szereted a közösségi szolgálatot, és megnyerheted a 30.000 vagy a 10.000 forint értékű vásárlási utalványt.  (tovább…)

ESÉLYÓRÁK A 2017/2018-as TANÉVBEN IS!

Munkatársaink ma az Egervári László Általános Iskolában tartottak Esélyórákat. Az Esélyórák továbbra is INGYENESEN igénybe vehetők minden Zala megyei óvodában és iskolában. Bővebb információ:  ehzala@zalacivil.hu vagy 20/213-1504.

(tovább…)

Szociopoly játékbemutató

2017. szeptember 27-én került sor Szociopoly játékbemutatóra melyet a budapesti GYERE – Gyerekesély Közhasznú Egyesület munkatársa Bass László (ELTE Társadalomtudományi Kar, Szociálismunkás-képző Tanszék) tartotta.  (tovább…)

Tehetség Nap-2017

A hétvégén került megrendezésre a Tehetség Nap a zalaegerszegi Decathlon áruház parkolójában. Az érdeklődőket a színes programok és fellépések mellett, különböző egyesület várták, ahol különböző tevékenységeket, sportokat, játékokat próbálhattak ki. A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház érzékenyítő- és készségfejlesztő játékokkal várta a rendezvényre látogatókat. (tovább…)

Ülésezett az Ifjúsági Kerekasztal

Immár nyolcadik alkalommal tanácskozott az Ifjúsági Kerekasztal, melyben a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület képviselőjeként vettek részt munkatársaink. (tovább…)