Én a mintAPA – pályázat

A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház Családok Éve programsorozaton belül pályázatot hirdet “Én a mintAPA” címmel.
 
Te milyen apuka vagy?
 
1. Hogy boldogulsz a hétköznapokban apaként?
 
Készíts róla – érdekes, vicces, megható – videót, fotót vagy írj róla egy fél – maximum egy oldalas szöveget/novellát/verset!
 
2. Töltsd fel az esemény Facebook oldalára, vagy küldd el privát üzenetben!
 
3. Startolj rá egy Hozzád illő pólóra!
 
4. A választott póló jelét és méretét elérhetőséggel együtt küldd el nekünk üzenetben vagy e-mailben!
 
5. Gyűjts minél több like-ot!
 
6. Gyere el augusztus 3-án a díjátadóra és nyerd meg a pólót!
 
Lény Te a 2018-ban a mintAPA Zalaegerszegen!
 
Bővebb információ: ehzala@zalacivil.hu vagy +3620/213-1504 vagy 92/707-626
pixiz-06-06-2018-11-08-29

KAMERA FAMÍLIA

A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház

Kreatív pályázatot hirdet

Családok Éve programsorozaton belül

Zala megyei alsó tagozatos diákok számára!

A fődíj egy 3 nap/2 éjszakára szóló családi hétvége az alsópáhoki

KOLPING HOTEL**** SPA & FAMILY RESORT -ban.

A pályázat tartalma:

Fotózz le egy közös családi pillanatot és írd le kézzel röviden (minimum fél – maximum egy oldalban)

– miért tetszik az adott kép,

– miért tartod fontosnak,

– milyen élményt jelentett számotokra!

A pályázat benyújtása:

Küldd el nekünk postai úton:

A borítékra írjátok rá: KAMERA FAMÍLIA

Zala Megyei CSEÖH,

8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 47-51.

 címre augusztus 31-ig.

A pályázaton jelöljétek meg elérhetőségeteket is telefonszám vagy e-mail cím megadásával.

Bővebb információ: +3620/213-1504 vagy ehzala@zalacivil.hu

 

plakát ötlet_Kamera Família_Zala Megyei CSEÖH-page-0 (2)


Figyelem! A pályázat benyújtásával egyidejűleg a pályázó hozzájárul, hogy az általa beküldött pályaművet a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a nyilvánosság felé közölje, honlapján, közösségi oldalán megossza.

Bővebb információ: +3620/213-1504

Rád hagyományozom – Alsórajkon

CSÉ_plakát sablon_Zala_Rádhagyományozom_Alsórajk20180707-page-0Július 7-én Alsórajkon várunk szeretettel minden érdeklődőt 10:00-tól “Rád hagyományozom” című programunkra, ahol a Kisfaludi Stróbl Zsigmond Kulturális és Hagyományőrző Egyesülettel együttműködésben hímzés, gyöngyfűzés technikáit sajátíthatjátok el.

Családok Vetélkedője – Egervár

CSÉ_plakát Családok Vetélkedője_Egervár-page-0Június 23-án 13:00-tól Családok Vetélkedőjével várjuk az érdeklődőket. Pörgessétek meg a családi szerencsekereket és játsszatok velünk! Az ügyességi feladatokban Terápiás Zserbó, a Zalai Kutyabarátok Egyesületének terápiás kutyája lesz a segítségetekre.

Városi Gyermeknap

IMG_20180527_134706A hétvégi Városi Gyermeknapon a munkatársaink Családi Szerencsekerékkel csatlakoztak a programhoz.  Az ügyességi feladatokban a Zalaegerszegi Kutyasuli terápiás csoportjából Terápiás Andi és Terápiás Zserbó a KutyAngyal segédkeztek a gyerekek legnagyobb örömére.

PÁLYÁZAT – KAMERA FAMÍLIA

plakát ötlet_Kamera Família_Zala Megyei CSEÖH-page-0 (2)A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház Kreatív pályázatot hirdet Családok Éve programsorozaton belül alsó tagozatos diákok számára! A fődíj egy 3 nap/2 éjszakára szóló családi hétvége teljes ellátással a Kolping Hotel – Bobóország a KOLPING HOTEL**** SPA & FAMILY RESORT -ban.

Bővebb információ: +3620/213-1504 vagy ehzala@zalacivil.hu vagy  www.cseoh.zalacivil.hu/PÁLYÁZATOK.

Gyermeknap

plakát2018. május 27-én vasárnap 10:00-17:00 között várjuk a játszani vágyó családokat Családi Szerencsekerékkel, sok-sok meglepetéssel és ajándékkal!

Helyszín: Városi Strand Zalaegerszeg, Mártírok útja 78.

Bővebb információ: itt.

Esély Gála

plakát2-page-0A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház társrendezvényeként 2018. május 12-én az Esély Nap zárásaként került megrendezésre a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesület szervezésében az Esély Gála. A gálán színvonalas produkciók és rövid beszélgetések – ún. Esély Kaanapé beszélgetések – váltották egymást. Az est fővédnöke Balaicz Zoltánné a Zalaegerszegi Női Szalon valamint az est szakmai védnöke Czebeiné Nemes Bernadett a Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóház vezetője köszöntötték a rendezvényt. (tovább…)

Látlak Téged!

LÁTLAK_TÉGED_fotókiállításA Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház szeretettel várja Önt “Látlak Téged!” című tematikus fotókiállítására, mely 2018. május 10 és június 10 között a zalaegerszegi Apáczai Csere János Művelődési Központ Kiállító termében tekinthető meg (8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.). A program INGYENES!

A kiállítás köszöntésére 2018. május 12-én az esti órákban került sor. A kiállítást Balaicz Zoltánné a Zalaegerszegi Női Szalon elnöke, valamint Köpör István a Siketek és Nagyothallók Országos Egyesületének Zala Megyei Szervezet elnöke méltatták.

A kiállításról bővebben olvashat a Zaol.hu-n, tájékozódhat a ZegTV Híradójában vagy megtekintheti a promóciós videót itt.

(tovább…)

Esély Sport Nap

csörgőlabda emberke logó2018. május 12-én 4. alkalommal – immár hagyományt teremtve – került megrendezésre az egész napos Amatőr Csörgőlabda Bajnokság Esély Sportnak keretén belül. A program nagy sikert hozott, idén rekord számú, 17 csapat vett részt.

(tovább…)