Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Felhívás a „CIVIL PARTNER 2024” rendezvényen való részvételre

Felhívás a Civil Partner rendezvényen való részvételre

A Tiszta Forrás Egyesület és a Zala Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ bemutatkozási lehetőséget kínál civil szervezetek számára a 2024-es Civil Partner rendezvényen. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek bemutató keretében ismertetik egy-egy értékteremtő programjukat, és támogatás ellenében kínálnak szolgáltatást a vállalkozások számára.


A Civil Partner célja:

  • Lehetőséget teremteni a forprofit és a nonprofit szektor találkozására;
  • Megmutatni a civil szférában rejlő üzleti lehetőségeket;
  • Segíteni, hogy jó ügyek támogatókra találjanak;
  • Forprofit – nonprofit partneri együttműködések generálása.

A Civil Partner rövid bemutatása:

A Civil Partner rendezvényen a vállalati döntéshozók civil szervezetek programjaival, szolgáltatásaival testközelből ismerkednek meg egy-egy rövid, interaktív bemutató keretében. A szervezetek az általuk kialakított standokon 8 perces bemutatót tartanak a vállalkozóknak a megvásárlásra felkínált szolgáltatásukról, valamint egy támogatásra érdemes, értékteremtő kezdeményezésükről. Ezáltal lehetőséget teremtünk a vállalkozói és a civil szféra találkozására, együttműködések kialakítására.

Hogyan lehet jelentkezni a Civil Partneren való részvételre?

Jelentkezést Zala vármegyében bejegyzett civil szervezetek nyújthatnak be a www.zalacivil.hu honlapon letölthető jelentkezési lap kitöltésével. A pályázat tartalmaz egy írásos bemutatkozást, a támogatásra kínált program, szolgáltatás leírását és a módszert, amellyel ezt prezentálni kívánják.

A beérkezett jelentkezéseket egy szakmai zsűri véleményezi, értékeli, és választja ki azt a 8 szervezetet, amelyek lehetőséget kapnak a 2024-es Civil Partner rendezvényen való részvételre.

A megjelenés kidolgozását, vállalati igényeknek való megfeleltetését, szakmai tanácsadással a Civil Központ munkatársai és szakemberek segítik.

 

Jelentkezési határidő: 2024.02.29.

Információ:
info@zalacivil.hu
+36 20 474 3300

Jelentkezési lap letölthető: Jelentkezési lap Civil Partner rendezvényen való részvételre

Tartalom megosztása: