Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

HÍRLEVÉL 2023/12/1 Zala Vármegyei Civil Központ


HÍREK

Kedves Partnerek, Civil Szervezetek!

A Zala Vármegyei Civil Központ ügyfél fogadása 2023. december 21- 2024. január 3. között szünetel.


20. ÉVFORDULÓ

2023. december 14-én évzáró rendezvény keretében, munkatársainkkal és kiemelt együttműködő civil partnereinkkel ünnepeltük a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület fennállásának 20. évfordulóját. Az eseményen Balaicz Zoltán polgármester úr emléklapot nyújtott át elnökünknek, amelyben Zalaegerszeg Megyei Jogú Város köszönetét fejezi ki, méltatva az Egyesület 20 éves munkáját. A jubileumi ünnepségen Vigh László országgyűlési képviselő úr és Balaicz Zoltán polgármester úr köszöntőjét követően Czebeiné Nemes Bernadett korábbi és Horváth Rita jelenlegi elnökök idézték fel az elmúlt 20 év sikereit, emlékezetes eseményeit. Köszönjük a résztvevőknek, hogy velünk együtt ünnepeltek.

Forrás: https://zalacivil.hu/20-evfordulo/

 

Átadásra kerültek a tanúsítványok

2023. szeptemberében már második alkalommal indult el az „Országos civil vezetőképző workshop”, amelyet Zala vármegyében 9 civil vezető végzett el sikeresen. A Zala Vármegyei Civil Központ a tanúsítvány átadást a zalaegerszegi Göcseji Tudásközpontban tartotta, ahol a meghívottak tárlatvezetés keretében tekintették meg a kiállítást és a reprezentatív új épületet.

Bővebben: https://zalacivil.hu/atadasra-kerultek-a-tanusitvanyok/

 

Lezárult az idei adventi adománygyűjtő akció

Útra készen az adomány! Szívünk tele örömmel, hálával és meghatottsággal. November 11-én lezártuk az utolsó csomagot is. 352 kg élelmiszer, 140 kg tisztálkodási és tisztítószer, 34 kg játék és 250 000 Ft pénzbeli támogatás gyűlt össze! Köszönet mindenkinek, aki támogatta a kárpátaljai Mustármag Óvodát az elmúlt hetekben!Köszönet a Karitász önkénteseinek és a Civil Központ kollégáinak és családtagjaiknak.

Bővebben: https://zalacivil.hu/lezarult-az-idei-adventi-adomanygyujto-akcio/

 

PÁLYÁZATTAL KAPCSOLATOS HÍREK

Megjelentek a Városi Civil Alap keretében meghirdetett kiírások eredményei

Megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram (VCA-KP-1-2024) pályázati kiírásainak eredményei.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Forrás:https://bgazrt.hu/megjelentek-a-varosi-civil-alap-kereteben-meghirdetett-kiirasok-eredmenyei-vca-kp-1-2024/?fbclid=IwAR11yu4FBUSe4HOeaZaaoCa9YQlmtIPqyXSYM0gYbSxxPtFTkyGwOPjIwvc


Egyszerűsített elszámolásról szóló tudnivalók

Kedves Civil Szervezetek!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján megjelentek az egyszerűsített elszámolásról szóló tudnivalók, amelyek elérhetőek az alábbi linkeken:

Tartalom megosztása: