Működik a babaöböl!

Nyiss a családok felé!

2021 tavaszán Alsórajk Önkormányzatán, első helyszínként került támogatásunkkal kialakításra egy olyan családbarát szolgáltatás megteremtése – ún. „baba-mama pihenőöböl”, amely lehetőséget ad a kisgyermekek ellátására, így megnyújtva az otthontól távol tölthető időt, ami nagy segítség hivatalos ügyintézések során, vagy egyéb programokon való részvétel kapcsán.

(tovább…)

FELHÍVÁS – WOC

Oktatási intézmények jelentkezését várjuk 2022. őszi kiállításunkra!

A Weapon of Choice – a Te fegyvered a döntésed! című fotókiállítás egy nemzetközi figyelemfelhívó kampány alapjául szolgáló projekt, mely azzal a céllal jött létre, hogy grafikusan szemléltesse azokat láthatatlan, ám annál nagyobb károkat okozó sérüléseket, melyeket a szóbeli bántalmazás okoz.

(tovább…)

BETELT- Esély óra

Kedves Táborszervezők!

Köszönjük szépen a sok megkeresést, jelentkezést.Sajnos idén már több csoportot nem tudunk fogadni az Esély órák keretében!

Köszönjük az együttműködést, megértést!

CSEÖH Információs stand – Családi nap – Zalaegerszeg

Nagy sikerrel zárult szombaton a Zalaegerszegi Kutyasuliban a KutyaJó Kalandok Családi Nap, amelyen a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház is részt vett információs standdal.

(tovább…)

Felhívás!

Nyiss a családok felé!

Keresünk olyan vállalkozást, szolgáltatót, intézményt vagy önkormányzatot Zala megyében, amely a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal együttműködve családbarát szolgáltatás megteremtését tervezi működése székhelyén, telephelyén. A szolgáltatás keretében eszközökkel kívánjuk támogatni, egy baba-mama szoba, ún. „baba-mama pihenőöböl” kialakítását, mely az ügyfél- vagy vásárlótérben várakozó, szolgáltatást igénybe vevő kisgyermekes ügyfelek részére biztosít gondozási lehetőséget!

(tovább…)

Esély gála

2021.05.07-én szombaton 4. alkalommal került megrendezésre az esélyegyenlőség jegyében az Esély gála, melyet a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete közösen rendezett meg a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal.

(tovább…)

TÁBORSZERVEZŐK, TÁBORVEZETŐK!

Legyen a táborotokban Nyári Esély Óra is!

Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház megvalósult programjai

2021.04.01-2022.03.31.

Weapon of choice – A Te fegyvered a döntésed

Szemléletformáló kiállítás középiskolásoknak

Ne válj bántalmazóvá!

Ne válj áldozattá!

Ne válj szemlélővé!

(tovább…)

Nyiss a családok felé! – Valós családi szükségletre reagáló projekt

Olyan vállalkozást, szolgáltatót vagy önkormányzatot kerestünk, amely a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal együttműködve családbarát szolgáltatás megteremtését tervezte működése székhelyén, telephelyén. A program egy családbarát szolgáltatás kialakítására (ún. „baba-mama pihenőöböl”) adott lehetőséget.

A lehetőséget Csesztreg Község és Petrikeresztúr Község Önkormányzata kapta meg.