Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

A viski óvodásoknak gyűjtöttek Zalaegerszegen

Pénteken reggel elindult az a szállítmány, amit a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Miniszterelnökség, a Katolikus Karitász és a Zala Megyei Védelmi Bizottság együttműködésével gyűjtött Zalaegerszegen a kárpátaljai Visk település Mustármag óvodájának.

Az önzetlen felajánlóknak köszönhetően 1077 kilogramm csomagot állítottak össze, amiből több mint 800 kilogramm élelmiszer és élelmiszer alapanyag. Mellette tisztálkodószereket, játékokat és írószereket küldenek. Ezen kívül 110 ezer forint pénzadomány érkezett, amiből a kiviteli tilalomra vonatkozó élelmiszereket vásárolhatja meg helyben az óvoda. A Zala-Müllex Kft. munkatársai és a Göcsej Motorosai Egyesület tagjai szállították el két kisbusszal a Karitász székesfehérvári gyűjtőpontjára az adományt – tájékoztatta lapunkat Czotter Csabáné Horváth Rita, a Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője.

Forrás: https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2022/12/a-viski-ovodasoknak-gyujtottek-zalaegerszegen?fbclid=IwAR04_U2EX0R-BuZyTKCd0I2k0yWrkCXnDrjkaLIVSPC31hZM6RI0Kwp5Tn8

Tartalom megosztása: