Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

A Zala-Müllex Kft. és a Magnetic Kft. kapta az adományozói díjat 2022-ben

„Az Év Zala Megyei Adományozója” díjat az idei évben két vállalkozás kapta. Az egyikük a Magnetic Áruházak Kft., amely évek óta elkötelezett segítője az Autista Sérültekért Zalában Alapítványnak. A másik díjazott vállalkozás, a Zala-Müllex Kft., amely széleskörű támogatói tevékenységéért érdemelte ki a díjat.

A Magnetic Kft-t Autista Sérültekért Zalában Alapítvány ajánlotta az adományozói díjra. A Magnetic Áruház Péntek Károly ügyvezető úr irányításával évek óta támogatja az Autisták Védőotthonát tartós élelmiszerrel, tisztító- és tisztálkodószerekkel.

Amikor arra van szükség, karbantartási munkákat végeznek az intézmény területén, idén   nyáron az otthon légkondicionálását oldották meg. Az Alapítvány adománygyűjtő tevékenységét több formában is segítik. A Magnetic Áruház elé kihelyezett kupakgyűjtő szívekben és a Védőotthonban összegyűlt műanyagkupakok felvásárlóhelyre szállításával, az áruházban adománygyűjtő urna kihelyezésével, új támogatók toborzásával. Péntek Károly gyakran látogatja a védőotthont, a lakók felé nagy szeretettel és empátiával fordul, akik azt viszonozzák és bizalmukba fogadták őt.

A Zala-Müllex Kft. A Zala Megyei Civil Központtal folyamatosan együttműködik, a Civil Véradáson rendszeresen a legnagyobb létszámú csapattal képviselteti magát. Civil szervezetek részére történő jótékonysági rendezvények állandó résztvevője. Támogatja a hulladékgyűjtési, faültetési akciókat. Eszközbeszerzéssel járult hozzá a Zalai Szívgyógyászatért Alapítvány, az Akarattal és Hittel Alapítvány, a Mozgássérültek Zala Megyei Egyesülete működéséhez.

A Zala-Müllex Kft-t a Göcsej Kutyaklub ajánlotta a díjra. A természettel való harmonikusabb együttélés felé vezető környezettudatos megoldás kialakítása érdekében szelektív hulladékgyűjtő edények, szemléltető eszközök, valamint esővízgyűjtő tartály beszerzésével támogatta Göcsej Kutyaklub kiképző pályának fejlesztését a vállalkozás.

Tartalom megosztása: