Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

„Alkoss Te is Közösséget!” címmel jelent meg a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram pályázata

A kormány egyik kiemelt célja az ifjúsági közösségek megerősítése és az új közösségek létrejöttének támogatása. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a pályázati felhívást 60 millió forintos keretösszeggel tette közzé. A pályázatra magyar ifjúsági szervezetek jelentkezhetnek határainkon innen és túl.

A pályázatok beadási határideje 2016. április 7.

A pályázat a fiatalok részvételével teljesülő, több alkalomból álló programsorozatok, rendezvények megvalósítását segíti, amelyek közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez járulnak hozzá, ifjúsági szervezetek szakmai tevékenységéhez kapcsolódnak, segítik a szabadidő hasznos eltöltését, a haza és a lakóhely szeretetére nevelnek.

A pályázaton a közép-magyarországi régióban megvalósuló rendezvények, programok élveznek előnyt. A pályázati kiírás a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet honlapjántekinthető meg.

Forrás: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/csalad-es-ifjusagugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-gyermek-es-ifjusagi-alapprogram-alkoss-te-is-kozosseget-palyazati-kiirasarol

Tartalom megosztása: