Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Családok Vetélkedője 2018

1.alkalom – Egervár 2018.06.23.

IMG_20180623_125339Június 23-án a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház Egerváron a Sportpályára települt ki Családok Vetélkedője rendezvénnyel a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületével együttműködésben szervezett Családi Napra, az EsélyKupára.A program részeként a családok tagjai futballmérkőzésre nevezhettek be, kipróbálhatták a kosárfonást, íjászat- és rajzversenyen valamint a CSEÖH Családok Vetélkedője keretén belül a családi szerencsekerék játékaiban próbálhatták ki a családok tagjai ügyességüket, rátermettségüket.IMG_20180623_151501

A családok a szerencsekerék megpörgetése után kvízjátékot, érzékszervi és készségfejlesztő játékot, valamint terápiás kutya segítségével ügyességi játékokat próbálhattak ki. A sikeres feladatmegoldásokat egyedi pontozólapokban rögzítettük, a játék végén pedig minden résztvevő jutalmat kapott.

Bővebben a Zalai Hírlap 2018.06.25-i számában és a ZegTV Híradójában.

 

2. alkalom – Felsőrajk 2018.06.30.

dav

Június 30-án a Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház Felsőrajkon az Öttornyú várhoz települt ki Családok Vetélkedője rendezvénnyel.

davA családok a szerencsekerék megpörgetése után kvízjátékot, érzékszervi és készségfejlesztő játékot, valamint terápiás kutya segítségével ügyességi játékokat próbálhattak ki. A sikeres feladatmegoldásokat egyedi pontozólapokban rögzítettük, a játék végén pedig minden résztvevő jutalmat kapott.

 

 

 

3. alkalom – Petrikeresztúr 2018.07.21.

sdr

Július 21-én Petrikeresztúron megrendezésre kerülő Göcsej Kincsei Piacfesztivál és Falunap keretén belül Családok Vetélkedője programmal települtünk ki. A családok a szerencsekerék megpörgetése után kvízjátékot, érzékszervi és készségfejlesztő játékot, valamint terápiás kutya segítségével ügyességi játékokat próbálhattak ki. A sikeres feladatmegoldásokat egyedi pontozólapokban rögzítettük, a játék végén pedig minden résztvevő jutalmat kapott.

 

4. alkalom – Dötk 2018. 08. 12.

dav

Augusztus 12-én a Dötk községen megrendezésre kerülő Családi Naphoz kapcsolódóan települt ki a Zala Megyei CSEÖH, Családok Vetélkedője programmal. A családok a szerencsekerék megpörgetése után kvízjátékot, érzékszervi és készségfejlesztő játékot, valamint terápiás kutya segítségével ügyességi játékokat próbálhattak ki. Az érdeklődőket társadalombiztosítási szaktanácsadás is várta.

 

5. alkalom – Zalaszentmárton 2018.08.18.

sdr

Augusztus 18-án a Zalaszentmártonon megrendezésre kerülő Falunaphoz kapcsolódóan települt ki a Zala Megyei CSEÖH, Családok Vetélkedője programmal. A családok a szerencsekerék megpörgetése után kvízjátékot, érzékszervi és készségfejlesztő játékot, valamint terápiás kutya segítségével ügyességi játékokat próbálhattak ki. Az érdeklődőket társadalombiztosítási szaktanácsadás is várta.

6. alkalom – Zalavég 2018.08.25.

A hétvégén Zalavégen vártuk a családokat Családok Vételkedője programunkkal. A szerencsekerék megpörgetése után kvíz-, érzekszervi- és a Zalaegerszegi Kutyasuli terápiás kutyája Terápiás Zserbó segítségével ügyességi játékokban mérhették össze tudásukat a családok. Az érdeklődőket társadalombiztosítási szaktanácsadás is várta a nyár utolsó Családok Vetélkedőjén.

családok_éve_logo

Bővebb információ: ehzala@zalacivil.hu vagy 20/213-1504.