Gasztronómia, ismeretterjesztő, kulturális és turisztikai rendezvények, programok szervezése, lebonyolítása. Képzési lehetősége, tanulmányutak szervezése. A helyi természeti értékek védelme, megőrzése, fejlesztése. A helyi bor- és pince, pálinka, valamint gasztrokultúra fejlesztése, ápolása. Előadások, fórumok szervezése a helyi kulturális értékek megismerése, és megismertetése érdekében. A községbe irányuló turizmus, különös tekintettel a bor és gasztroturizmus fellendítése, fejlődésének elősegítése, koordinálása és infrastrukturális feltételeinek megteremtése. Pályázati munkák előterjesztése az egyesületi célok megvalósításához szükséges pénzügyi források megszerzése céljából. Kapcsolatfelvétel más hasonló célú hazai- és külföldi székhelyű civil szervezetekkel és vállalkozásokkal, együttműködés kialakítása és tapasztalatcsere céljából.
Tartalom megosztása: