Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

HÍRLEVÉL 2022/12/1

Kedves Olvasó!

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet.

Kövessék a híreket a www.zalacivil.hu illetve a https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum oldalakon is!

Ha a jövőben nem szeretné hírlevelünket megkapni, a hírlevél alján lévő “Leiratkozom a hírlevélről” feliratra való kattintással megteheti a leiratkozást.


HÍREK

Lezárult az adventi adománygyűjtő akció

Megérkezett a küldeményünk a viski Mustármag Óvodába. Szívünk tele örömmel, hálával és meghatottsággal. November 30-án 18 óra 50 perckor zártuk le az utolsó csomagot. 685 kg élelmiszer, 133 kg édesség, 81 kg tisztálkodási és tisztítószer, 87 kg irodaszer és papír, 74 kg játék, 14 kg ajándékcsomag és 110 000 Ft pénzbeli támogatás gyűlt össze! Köszönet mindenkinek, aki támogatta a kárpátaljai Mustármag Óvodát az elmúlt hetekben!

Bővebben: https://zalacivil.hu/megerkezett-az-adomany-a-mustarmag-ovodaba/


CIVIL ÖSSZEFOGÁS A KÁRPÁTALJÁN ÉLŐKÉRT – TÖBB MINT 400 CSOMAGOT KÜLDENEK

Több mint 400 csomag indul útnak Kárpátaljára annak az adománygyűjtő akciónak köszönhetően, amelyet a Civil Közösségi Szolgáltató Központok a Miniszterelnökséggel és a Katolikus Karitásszal összefogásban szervezett. Az adományokat a Karitász székesfehérvári központjából szállítják el 23 kárpátaljai településre.

Bővebben: https://www.szekesfehervar.hu/civil-osszefogas-a-karpataljan-elokert-tobb-mint-400-csomagot-kuldenek?fbclid=IwAR1mvo3ATNtwQxklIlJ0vpFwYXd6ZkKjqcwPbEFCwDG74Xub1bUla1H7PXw


A Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület idén is elnyerte a „Civil Közösségi Szolgáltató Központ” címet Zala megyében.

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 51. § (2) bekezdésében foglaltak alapján tájékoztatjuk, hogy Zala megye vonatkozásában – a „Civil Közösségi Szolgáltató Központ” cím elnyerésére kiírt pályázatot elnyerte a 2023-2025-ös időszakra.


Tanúsítvány átadása a vezetőképző workshopon résztvevőknek

2022. szeptemberében indult az „Országos civil vezetőképző workshop”, amelyet Zala megyében 11 civil vezető végzett el sikeresen. A Zala Megyei Civil Központ a tanúsítvány átadást a zalaegerszegi Mindszenty József Látogatóközpontban tartotta, ahol a meghívottak tárlatvezetés keretében tekintették meg a kiállítást és a reprezentatív új épületet.

Bővebben: https://zalacivil.hu/tanusitvany-atadasa-a-vezeto-kepzo-workshopon-resztvevoknek/


Pályázat

Civil Díj pályázati felhívás és útmutató

A NIOK Alapítvány meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjazunk, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

A pályázat fő céljai:

  • A díjak odaítélése által minél szélesebb körben ismertté és elismertté tenni a legjobb hazai civil szervezeteket és legsikeresebb kezdeményezéseiket
  • A díjátadó gála keretei között egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény megvalósítása, amely a civilek fontos találkozóhelye, és a civilek munkájának és sikereinek ünnepe

Bővebben: https://civildij.hu/palyazati-felhivas-es-utmutato/

Üdvözlet


ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-20/474-3300

E-mail: info@zalacivil.hu

Weboldal: www.zalacivil.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 47-51.

Személyes ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban:

hétfőtől csütörtökig: 9.00-15.00

pénteken: 9.00-12.00

Amennyiben Ön hírlevelet kap tőlünk, akkor valószínűleg részt vett korábbi szakmai programunkon, és/vagy a Zalaegerszegi Törvényszéken bejegyzett civil szervezet tisztségviselője, személyhez vagy szervezethez köthető e-mail címe megtalálható nyilvános weboldalon.

Tartalom megosztása: