Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

HÍRLEVÉL 2023/1/1

Kedves Olvasó!

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet.

Kövessék a híreket a www.zalacivil.hu illetve a https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum oldalakon is!

Ha a jövőben nem szeretné hírlevelünket megkapni, a hírlevél alján lévő “Leiratkozom a hírlevélről” feliratra való kattintással megteheti a leiratkozást.


HÍREK

Érkeznek a NEA pályázati eredmények

2023. január 26-tól folyamatosan érkeznek a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati eredményei.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a szerződéskötési dokumentumokat kézhezvételtől számítva 8 napon belül szükséges eljuttatni az Alapkezelő részére.

Beküldendő dokumentumok:

  • Az Ön által képviselt, nyertes pályázó (a továbbiakban: kedvezményezett) nevében aláírásra jogosult személy vagy személyek közjegyző által hitelesített eredeti aláírási címpéldánya vagy az aláírás minta közjegyző által hitelesített másolata, vagy ügyvéd, illetve kamarai jogtanácsos által ellenjegyzett eredeti aláírás-minta.

Amennyiben az előbbieket már a 2021-es vagy 2022-es NEA pályázatához benyújtotta, abban az esetben a „Nyilatkozat adatok változatlanságáról” című nyomtatványt elegendő beküldeni.

  • A kedvezményezett számlavezető pénzforgalmi szolgáltatója által ellenjegyzett, az Alapkezelő javára szóló, valamennyi -jogszabály alapján beszedési megbízással megterhelhető – fizetési számlájára vonatkozó beszedési megbízásra felhatalmazó nyilatkozat. (Banki felhatalmazó levél)
  • Általános nyilatkozat eredeti, cégszerűen aláírt példánya

Letölthető dokumentum sablonok az alábbi linken: https://civil.info.hu/nea/kezdolap/dokumentumtar/index


Újabb három évre kapott címbirtokosi megbízást a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

2023. január 20-án a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület negyedik alkalommal vehette át a Civil Közösségi Szolgáltató Központ címet, amellyel újabb három évre kapott megbízást a Zala Vármegyei Civil Központ működtetésére. Megtisztelő számunkra, hogy folytathatjuk a vármegye civil szervezeteinek segítő támogatását.

Bővebben: https://hirado.hu/belfold/cikk/2023/01/20/gulyas-gergely-a-civil-szervezetek-nelkulozhetetlenek-a-tarsadalom-mukodesehez/?fbclid=IwAR2iCMgmYp1JNGMxiyQ_Wq5jHniJSB2bv8BgKXbqtos1T5KjFhQyYIt9lxo


KÖZELGŐ ESEMÉNYEKÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-20/474-3300

E-mail: info@zalacivil.hu

Weboldal: www.zalacivil.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 47-51.

Személyes ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban:

hétfőtől csütörtökig: 9.00-15.00

pénteken: 9.00-12.00

Amennyiben Ön hírlevelet kap tőlünk, akkor valószínűleg részt vett korábbi szakmai programunkon, és/vagy a Zalaegerszegi Törvényszéken bejegyzett civil szervezet tisztségviselője, személyhez vagy szervezethez köthető e-mail címe megtalálható nyilvános weboldalon.

Tartalom megosztása: