Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Interjú Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár úrral

Látogatói rekord született a legnagyobb hazai felsőoktatási seregszemlén, 60 ezer diák vett részt múlt csütörtöktől szombatig a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon – közölte a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) kedden az MTI-vel.
A szervezet tájékoztatása szerint a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK rendezvényén csaknem 150 kiállító kínálatával, programjaival, aktivitásaival ismerkedhettek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokába látogató fiatalok.
„Soha ennyi fiatal nem érezte még ennyire fontosnak, hogy személyesen tájékozódjon a jövőjét illető kérdésekben” – írta a közleményben Budai Marcell, a HÖOK kommunikációs vezetője.
A három napos eseménysorozaton a Civil Központok Országos Hálózata is részt vett interaktív információs standjával, erről láthattok most videós összefoglalókat:
Interjú Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár úrral – https://www.youtube.com/watch?v=edO-Emz8u0M
Interjú Horváth Ritával, a Zala Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai vezetőjével, illetve Serfőzőné Bencsik Margittal, a Hajdú-Bihar Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai vezetőjével – https://www.youtube.com/watch?v=-0F3jNYt9pM&t=2s

Tartalom megosztása: