Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Családi esemény Kell a nőnek a kimenő

42315303_317287619046896_8916671566163476480_n2018.09.25.

A nők a család tartópillérei, felelősek a családtagok jólétéért, egészségéért, de a saját testi és lelki egészségükre is figyelniük kellene, hiszen csak akkor tudnak helytállni, figyelni másokra is. Minimális időt fordítanak magukra a magyar nők, a fontossági sorrendjük legvégére helyezik önmagukat.

Ha mégis sikerül ezen változtatni, akkor sokan támogató női közösségek létrehozásával vagy azokhoz csatlakozva tudnak igazán töltődni. Nem kérdés, hogy minden nőnek kell a kimenő, kell a szabadidő.

A nők támaszai egymásnak a mindennapi küzdelmekben, melyet a lelkiismeretükkel vagy éppen családjukkal vívnak önmagukért, azért a heti pár óra énidőért, ami csak az övék.

Mert minden közösségben erő van. Egy női közösségben varázslatos erő. Egy olyan helyen ahol a megszokott rutinokból kilépve, csak magunkra figyelünk, csak egymásra fókuszálunk.

Eseményünket ezen gondolatok mentén szerveztük, ahol a családon kívül, közösségben tölthettek el két tartalmas, kötetlen napot a résztvevők. A feltöltődés, kikapcsolódás mindenki számára garantált volt.

Tréner vezetésével, társasjátékokkal/szituációs játékokkal, és konfliktuskezelő foglalkozással (konszenzusra törekvő stratégiák elsajátításával) próbáltunk hozzájárulni a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, továbbá egy kiállítás megtekintésével. Nagyon jó hangulatban, felszabadultan, rengeteg nevetéssel telt el a két nap kimenő.