Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Családi esemény Ősz Kavalkád

őszi kavalkád20182018.09.01.

Szeptember elsején szombaton 13. alkalommal kerül megrendezésre az őszi kavalkád elnevezésű városi rendezvény, melyet tombolavadászat, zenés-táncos kulturális műsor, kézműves foglalkozás, szűrővizsgálatok, csillámtetoválás, arcfestés, légvár, lovaglás és sok más egyéb szórakoztató program kísért.

A rendezvény 15 órakor vette kezdetét.

A családokat rengeteg ingyenesen elérhető program várta. Az eseményen a gyerekeket játékasztallal a felnőtteket kvízjátékkal vártuk standunknál. Önkénteseink közül 2 fő véradók toborzásában vett részt a rendezvény ideje alatt, csatlakozva a Magyar Vöröskereszt tevékenységéhez. Az általunk vitt programmal igyekeztünk a családok számára élményszerűvé tenni a délutánt.

Napjainkban a családoknak alig jut alkalmuk együtt lenni, ezért nagyon fontos, hogy a közös idő minőségi legyen. Ha rövidek is ezek az alkalmak, olyan helyzetet kell teremteni, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Az ilyen jellegű családi események segítenek kizökkeni a mindennapok rohanó világából, hozzájárulnak a kötetlen, örömteli együttlét magvalósításához.