Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

MEGHÍVÓ

Projektindító napra

Tisztelt Támogatást Igénylő!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett alábbi felhíváshoz kapcsolódóan, projektindító napot szervez:
EFOP-1.2.1-15  Védőháló a családokért

A rendezvény időpontja és helyszíne:  2017.04.04. Budapest

A projektindító nap célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-1.2.1-15  konstrukció kedvezményezettjeinek a projektek megvalósításához kapcsolódó szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében.

A projektindító napon többek között az alábbi témákban tartunk előadást:

  • Lebonyolítás, eljárásrend, jelentési kötelezettségek
  • Támogatás folyósítása, kifizetési formák, támogatás elszámolása
  • A nyilvánosság tájékoztatásával kapcsolatos kötelezettségek, arculati elemek
  • Szerződésmódosítás, változás bejelentés esetei
  • illetve egyéb hasznos információk a sikeres projektmegvalósításhoz kapcsolódóan.

Kérdéseit, melyekre választ vár a rendezvény keretében, előre is felteheti az online jelentkezési lapon, melyet itt talál: http://download.esza.hu/doc/download.asp?id=N6JEFJ

A jelentkezési lap egy időben csak 3 fő jelentkezését teszi lehetővé, amennyiben négy vagy több fő jelentkezését szeretnék leadni, az űrlapot még egyszer meg lehet nyitni a fenti hivatkozáson, és a többi jelentkező adatait is be lehet írni. Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt 2017. március 22. 14:00 óráig  várjuk. Az projektindító nap pontos helyszínének címét, illetve az előzetes részletes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldjük, közvetlenül a jelentkezőknek, a jelentkezés lezárását követően.

A rendezvény teljes körű lebonyolítását az EMMI EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság Ügyfélszolgálati és Arculati Osztálya végzi. A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudjuk fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni munkatársainkkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudjuk fogadni. Szíves megértésüket köszönjük, várjuk Önöket Projektindító  napunkon.

Üdvözlettel:

széchenyi 2020

Tartalom megosztása: