Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Megjelent az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Nyílt Pályázati Felhívása

A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala, mint a Program Irányító Hatósága az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében Nyílt Pályázati Felhívást tett közzé a 2014-2020-as programperiódusra. A Nyílt Pályázati Felhívás keretében szlovén és magyar jogosult pályázók pályázhatnak.

Az első benyújtási határidő 2016. február 12.

Ezen Nyílt Pályázati Felhívás keretében a projektek az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretéből kerülnek társfinanszírozásra. A projektek társfinanszírozására az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásaiból 13.295.015 euró áll rendelkezésre.

Az Együttműködési Program átfogó célkitűzése, hogy a Régió olyan területté váljon, amely vonzó élőhelyet, munkahelyet, befektetési lehetőséget biztosít úgy, hogy a helyi természeti és kulturális értékekre épít a turizmusban, ezen keresztül katalizálva a teljes térség fejlődését, másrészről pedig megcélozza a közös határtérségi problémák megoldását a határon átnyúló együttműködés szintjén. 

A pályázatok a Nyílt Pályázati Felhívás közzétételétől annak lezárásáig bármikor folyamatosan benyújthatók, mindaddig, amíg a források rendelkezésre állnak. Az első benyújtási határidő 2016. február 12. Az ezt követő pályázati benyújtási határidők a Program honlapján kerülnek közzétételre.

A Pályázati Csomag, mely tartalmazza a Megvalósítási Kézikönyvet Kedvezményezettek számára, a Vezető Partner nyilatkozat, a Projektpartner nyilatkozat, a Támogatási Szerződés és a Partnerségi megállapodás mintáját, valamint az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programot a www.si-hu.eu honlapon érhető el.

Figyelem! A pályázat csak és kizárólag az elektronikus Monitoring Rendszeren (eMS) keresztül nyújtható be.

Forrás: http://84.39.218.249/hu2/2015/12/18/novica/

http://84.39.218.249/hu2/wp-content/uploads/sites/10/2015/10/Egyuttmukodesi-Program-kereteben-az-alabbi-Palyazati-Felhivast-teszi-kozze.pdf

Tartalom megosztása: