Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

NEA pályázati beadási határidők: 2020. november 11. 1/11/2020

HÍRLEVÉL - fejléc-page- szerkesztett

Kedves Olvasó!

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ., „NEA pályázati beadási határidők: 2020. november 11. – című hírlevele érkezett Önhöz, melyet honlapunkon is megtekinthet.

Kövessék a híreket a www.zalacivil.hu illetve a facebook oldalon is!

Ha a jövőben nem szeretné hírlevelünket megkapni, a hírlevél alján lévő “Leiratkozom a hírlevélről” feliratra való kattintással megteheti a leiratkozást.

PÁLYÁZATI BEADÁSI HATÁRIDŐK

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. október 12. napjától elérhetőek a NEA 2021. évi összevont, valamint a 2020. évi normatív pályázatai a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (NIR). A 2020. évi normatív, valamint a 2021. évi NEA pályázatokat már a NIR-ben szükséges rögzíteni.

Beadási határidő: 2020. november 11. (szerda) 12:00 óra

A NEA 2021. évi összevont pályázataival elnyerhető maximális összeg csak működési költségek esetén 3.000.000 Ft, vegyes (működési és szakmai) pályázat esetében kollégiumonként eltérő összegű 3.900.000 Ft-4.000.000 Ft.

Minden egyesületnek és alapítványnak, aki pályázatot kíván benyújtani, először regisztrálnia kell a NIR-ben. A regisztrációt a következő linkre kattintva végezhetik el: https://nir.bgazrt.hu/bga/.

A regisztráció ideje alatt nincs lehetőség az adatok mentésére, így a regisztrációt csak akkor kezdjék el, ha biztosítani tudják valamennyi kötelező mező kitöltését. Könnyebbség, hogy a regisztráció során kitöltött adatokat a pályázati adatlapok kitöltésekor már nem kell újra megadniuk. A sikeres regisztrációt követően, a hivatalos képviselő, valamint a kapcsolattartó adathasználati nyilatkozatának feltöltését követően van lehetőség a NIR-ben új pályázat rögzítésére.

A NEA pályázati kiírásai és útmutatói elérhetőek a NEA hivatalos honlapján, a Civil Információs Portálon (https://civil.info.hu/nea/kezdolap/palyazatok/index.html), valamint a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (https://bgazrt.hu/uj-felhivasok-a-nemzeti-egyuttmukodesi-alap-kereteben-3/).

Kérdés esetén a helyi Civil Közösségi Szolgáltató Központ pályázati tanácsadás keretében nyújt segítséget, a következő elérhetőségeken: https://civil.info.hu/kezdolap/CKSZK/index.html

Sikeres pályázást kívánunk!

Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya

A   NIR rendszere az első használat előtt REGISZTRÁCIÓ-t igényel NIR Regisztráció . Ehhez az alábbi szakmai anyag nyújt segítséget.

24

Furka Ágnes osztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályának munkatársa gyakorlati bemutatóval egybekötött tájékoztatót tartott a NEA 2020. évi normatív, illetve a 2021. évi összevont és egyszerűsített pályázatairól

Az előadás szakmai anyaga itt tölthető le.

Furka Ágnes előadása – 2020.09.03 – Zalaegerszeg

+36-20/474-3300

Irodánk, a Zala Megye Civil Közösségi Szolgáltató Központ 2020. június 1-től kizárólag a fenti telefonszámon érhető.

rjük szíveskedjenek figyelemmel lenni a változásra.
Köszönjük.

További elérhetőségeink változatlanok:

8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. út 47-51.

E-mail: info@zalacivil.hu

WEB: https://zalacivil.hu/

facebook: fb: https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum/

Civil Kozpont_logo_vektoros

TÁJÉKOZTATÓ

A Zala Megyei Civil Információs Centrum 2020. július 1-jétől

Civil Közösségi Szolgáltató Központ

néven működik tovább.

A Központ tájékoztatja a civil szervezeteket,

hogy 2020. június 22-től ismét SZEMÉLYES TANÁCSADÁSSAL is ügyfelei rendelkezésre áll.

Telefonos és online ügyfélfogadással továbbra is rendelkezésükre állunk.

További információk érdekében, kérjük szíveskedjen honlapunkat: https://zalacivil.hu/?subsite=zalai-cicvagy facebook: https://www.facebook.com/ZalaiCivilInformaciosCentrum/ látogatni.

Amennyiben Ön hírlevelet kap tőlünk, akkor valószínűleg részt vett korábbi szakmai programunkon, és/vagy a Zalaegerszegi Törvényszéken bejegyzett civil szervezet tisztségviselője, személyhez vagy szervezethez köthető e-mail címe megtalálható nyilvános weboldalon.

A következő hírlevél küldés várható napja: 2020. október 25.

Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47-51.
Tel/Fax: 06-20/474-33-00
info@zalacivil.hu
https://zalacivil.hu/

Tartalom megosztása: