Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

Sikeresen lezajlott a Civil Udvar rendezvény

2022.06.18-án Zalaegerszegen az Európa téren, a Zala Megyei Civil Központ és a Tiszta Forrás Egyesület szervezésében, 14 civil szervezet részvételével megvalósult programon együtt játszhattak az érdeklődők a civil szervezetek képviselőivel.

A Zala Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szerencsekerékkel és ajándékokkal várta a játékos kedvű érdeklődőket.

A kilátogatók megtekinthették a DOWN-Mosolyambulancia Egyesület fotókiállítását. A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület a gazdira váró kutyusokkal képviseltette magát a rendezvényen.

A Nagycsaládosok Zalaegerszegi Egyesülete izgalmas játékokkal kedveskedett az arra járóknak. A Zalai Kutyabarátok Egyesülete terápiás kutyusokkal ismertette meg a közönséget. Az Autista Sérültekért Zalában Alapítvánnyal öt állomásos érzékenyítő játékokat játszhattak. A Zalaegerszegi Vegyeskar Egyesület csillámtetoválással és óriásbuborékkal készült a rendezvényre. A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetének standjánál elsősegélynyújtó ismeretekkel gazdagodhattak a kilátogatók. A Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége Zala Megyei Szervezete puzzle-val várta a kíváncsiskodókat. A Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesület tájékozódási futásra várta a sportosabb résztvevőket. A Bársonytalp a Cicákért Zala Egyesület adománygyűjtéssel, kvízzel és cicasimogatóval készült a rendezvényre. Emlékezetes fényképek készülhettek a Zalai Sasok Hagyományőrző Egyesület jóvoltából szelfigép segítségével. A Zala Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház fejlesztő játékokkal mutatkozott be.

A rendezvényre a legmesszebbről Szlovéniából érkezett a Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezet, akik memóriajátékokkal érkeztek. Összességében tartalmas napot tölthettek együtt idősek és fiatalok, mindenki találhatott számára érdekes elfoglaltságot.

 

Tartalom megosztása: