Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület

NTP-CSSZP-M-15 „Sokszínűen a tehetségekért”

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Támogatáskezelő) a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2015–2016. évi cselekvési programja alapján „Családoknak szóló, helyi, szemléletformáló programok támogatására” című meghívásos pályázaton elnyert támogatásból valósítjuk meg a NTP-CSSZP-M-15-0005 „Sokszínűen a tehetségekért” című projektünket.

A Zala Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház – Sokszínűen a tehetségekért- című projektjének fő célja, olyan rendszeres és egész megyét lefedő szemléletformáló programok megvalósítása, mely segítik a tehetséget felismerő és elismerő, a tehetség kibontakozását támogató családi háttér kialakulását illetve a jó képességű, tehetséges gyermek családi hátterének megerősítését.

A projekttel további célunk, hogy a Zala megyei fiatalok – kiemelten a projektben megfogalmazott célcsoportok, – minél szélesebb spektrumban kaphassanak lehetőséget a tehetségüket felismerő és elismerő, a tehetség kibontakozását segítő tevékenységekből, jobban megismerhessék és kipróbálhassák önmagukat, képességeiket.
Ezen célok elérése érdekében egész megyét lefedő programokat –csoportfoglalkozásokat, klubokat, rendezvényeket- szervezünk az óvódás korcsoporttól, az általános és középiskolás tanulókon át a főiskolásokig, továbbá a támogató háttér megteremtése érdekében a szülőknek és a pedagógusoknak is.